Evenimentul Zilei > Sport > Fotbal și interlopi. Relația secretă dintre Nuțu Cămătaru și Gigi Becali
Fotbal și interlopi. Relația secretă dintre Nuțu Cămătaru și Gigi Becali

Fotbal și interlopi. Relația secretă dintre Nuțu Cămătaru și Gigi Becali

Celebrul interlop Nuțu Cămătaru nu numai că a făcut bani din fotbal, dar a fost patron de sportivi, în Liga 1. El a ajuns să dețină nu mai puțin de trei jucători, la Steaua, în urma unor afaceri cu Gigi Becali. Totul a fost ținut în mare secret.

Dezvăluirea a fost făcută de Florentin Dumitru. “Micul Beckham” a spus că el, alături de Marian Aliuţă şi Mirel Rădoi, au fost deţinuţi de Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru.

Nu e prima dată când se aduce în discuție relația specială dintre Becali și cămătar. În 2013, Vasile Şiman, fostul patron de la Sportul Studenţesc, relata cum, în perioada 2000 – 2002 ”Becali se ducea la Nuţu Cămătaru, lua bani şi pe urmă îi aducea la jucători”.

“La un moment dat, eu, Aliuţă şi Mirel Rădoi eram cumva daţi. În alb. Eram vânduţi. La momentul ăla, când venea cu bani nea Gigi (n.r Gigi Becali), lua de la Nuţu. Eram daţi acolo. Da, aveam foile în alb acolo. Aşa ne-a transmis. Eu eram cu porumbeii şi trimitea vorbă să merg să-i văd porumbeii. Eu n-am porumbei de frumuseţe, am numai de concurs. Acum e mai greu cu porumbeii decât cu fotbalul. Cumva putea să ne vândă. Aşa era la momentul ăla. Nu l-am cunoscut faţă în faţă pe Nuţu Cămătaru. Nici nu-mi doresc (râde). Eu mă feresc de lucrurile astea“, a spus Florentin Dumitru, la ProSport Live.

În mod curios, de-a lungul timpului, Becali a făcut declarații ciudate cu privire la relația cu Nuțu Cămătaru. În 2005 spunea că nu îi cunoaște pe frații cămătari, ca apoi să susțină că totuși se știe cu fratele lui Nuțu, Sile, cu care ar fi făcut anumite tranzacții. În replică, acesta, declara public faptul că nu se cunoaște cu Becali, mai arată sursa citată.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: