Evenimentul Zilei > Justitie > Fostul impresar Victor Becali a fost eliberat din penitenciar pentru câteva ore
Fostul impresar Victor Becali a fost eliberat din penitenciar pentru câteva ore

Fostul impresar Victor Becali a fost eliberat din penitenciar pentru câteva ore

Victor Becali, vărul lui Gigi Becali, a fost eliberat pentru câteva zile din penitenciar şi a mers acasă să-şi vadă familia.

Fostul agent de jucători, cel care a fost și impresarul lui Gheorghe Hagi (împreună cu fratele său Ioan Becali) și a lui Adrian Mutu, a fost surprins de de presa tabloidă la mall. Alături de mai mulți prieteni în rol de bodyguarzi, Victor Becali a mers la cumpărături, însă pe tot timpul șederii sale în centrul comercial a vorbit la telefon, scrie b1.ro.

De fapt, paparazzi de la publicația Cancan sunt cei care l-au fotografiat pe Victor Becali într-un centrul comercial. Pe site-ul cancan.ro s-au publicat fotografii cu agentul, susținându-se că au fost realizate în această săptămână.

"Alături de mai mulți prieteni, cei care au părut că au rol de bodyguarzi, fratele lui Giovani a mers la cumpărături, însă pe tot timpul șederii sale în centrul comercial a vorbit tot timpul la telefon. De altfel, de fiecare dată când este lăsat în libertate, Victor Becali se ocupă de ceea ce știe să facă cel mai bine, transferurile de jucători. Extrem de agitat, cu telefonul lipit de ureche", scrie cancan.ro

Victor Becali este condamnat în Dosarul Transferurilor la patru ani și opt luni de închisoare și se află "cazat" la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța.
 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: