Evenimentul Zilei > Actualitate > Fost călugăr, intrat în afaceri cu reptile
Fost călugăr, intrat în afaceri cu reptile

Fost călugăr, intrat în afaceri cu reptile

Un fost călugăr la Mănăstirea Peştera Ialomiţei, din Dâmboviţa, a făcut din expoziţiile de reptile o afacere.

Acesta a sosit de câteva zile şi la Drobeta-Turnu-Severin împreună cu toată „menajeria“ sa. Atracţia expoziţiei din holul Casei Tineretului este un piton de 50 de kilograme pe care-l va hrăni, în faţa vizitatorilor, cu o gâscă. Cobra africană de pădure, vipera cu corniţe, şopârla ţepoasă, şarpele boa, iguane, şarpele cu clopoţei sunt doar câteva dintre exemplare ce atrag ca un magnet vizitatorii, mai ales copiii.

Piesa de rezistenţă a colecţiei de târâtoare este un piton de Burma, de 4,2 metri şi 50 de kilograme, un mascul în vârstă de 11 ani care valorează 4.000 de euro. Întreaga colecţie valorează 1.000.000 de euro. Proprietarul expoziţiei este un fost sportiv din lotul naţional de caiac-canoe din Arad, pe nume Christ Victor Ladislav, iar fostul călugăr Adrian Voicu este administratorul.

„Călătorind mult cu ocazia turneelor la care participa, obişnuia să cumpere reptile. Aşa se face că, în total, de-a lungul anilor, a reuşit să strângă peste 100 de exemplare. În urmă cu 14 ani a înfiinţat o societate comercială şi, de atunci, deschide expoziţii în toate oraşele mari din ţară“, spune Adrian Vasile Voicu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: