Evenimentul Zilei > Actualitate > Formula pentru FEMEIA PERFECTĂ. Combinație explozivă între Ducesa de Cambridge și Cameron Diaz
Formula pentru FEMEIA PERFECTĂ. Combinație explozivă între Ducesa de Cambridge și Cameron Diaz

Formula pentru FEMEIA PERFECTĂ. Combinație explozivă între Ducesa de Cambridge și Cameron Diaz

Cercetătorii au decis că femeia cu figura perfectă nu este doar o combinație genetică, ci un joc al numerelor, după ce au realizat aritmetica frumuseții mai multor femei cunoscute.

Fața și corpul perfect nu sunt doar la un noroc genetic sau o muncă grea în sala de gimnastică, perfecțiunea acestora depinzând și de un joc genetic ușor de înțeles. Această aritmetică este pusă pe seama strămoșilor omenirii, care interpretau, de exemplu, un spate curbat, ca un semn că o femeie însărcinată ar putea merge mai ușor. Aceste calcule au fost puse în practică și de celebra jurnalistă britanică, Tanith Carey, pentru Daily Mail.

Kate Moss are pomeți proeminenți, considerați perfecți dacă se încadrează în unghiul de frumusețe. Potrivit lui Rajiv Grover, presedintele Asociatiei Britanice de Chirurgie Plastică Estetică, daca măsurați unghiurile faciale ale unui număr de 100 de modele, unghiul ideal dintre centrul bărbiei și începutul pomeților este de 81 de grade, proporții pe care Kate Moss și Michelle Pfeiffer le au aproape perfecte.

Anne Hathaway are ochii mari și atrăgători. Femeile par să aibă ochi mai mari pentru că craniul unui bărbat crește mult mai mult și mai greu în timpul pubertății, făcând din ochi, proporțional, o parte mai mică a feței. O femeie care păstrează o privire mai atentă la ochi duce la maximizarea atracției sale sexuale, făcând-o să arate mai tânără și, prin urmare, mai fertilă. Potrivit hărților faciale, care analizează distanțele dintre caracteristici, Scarlett Johansson iese pe primul loc pentru plasarea ochilor ei, urmată de Rihanna și starul de la Hollywood, Marilyn Monroe.

Picioarele lui Cameron Diaz sunt aproape de perfectul științific, conform cercetătorilor, o femeie este considerată perfectă dacă are înălțimea de 1,65-1,67 metri. Oamenii de știința au pus aceasta preferința în top, pentru că picioarele mai lungi sunt văzute ca un semn de creștere sănătoasă pentru o femeie devenită matură sexual.

Kate Winslet are corpul ideal conform studiilor, acestea arătând că femeile cu corp normal proporționat ca greutate și dimensiuni, sunt considerate perfecte, sănătoase și echilibrate. Astfel, studiile mai arată că acesta este un semnal serios pentru femeile care cred că sunt atractive dacă sunt mai slabe și mai ușoare decât este indicat pentru statura lor.

Circumferința corpului este o altă trăsătură care face femeile atractive, perfectul descoperit în acest caz fiind actrița Scarlett Johansson. O circumferință de 86-60-89 cm este considerată perfectă, cum este și cea a actriței, lucru ușor diferit față de celebrul standard 90-60-90. De asemenea, curbura formelor corpului mai este în directă legătură cu nivelul de fertilitate al hormonilor.

Nasul ducesei de Cambridge este de asemenea un factor esențial în măsurarea corpului perfect. Imaginea perfectă fiind considerată cu un nas cu 10% mai mic decât cel al bărbaților, în jurul a 5,1 km și cu o curbură de 106 grade, în comparație cu cele 90 grade ale bărbaților. Oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Iowa cred ca bărbații au nasuri mai lungi și mai drepte deoarece necesită cu 10% mai mult oxigen decât femeile, pentru că au masa musculară mai mare.

Nu doar mărimea atrage bărbații spre fundul lui Jennifer Lopez. Oamenii de știință spun că atractivitatea crește pentru că posteriorul ei este accentuat de talia subțire. Imagini ale femeilor au fost văzute de 300 de bărbați care au fost întrebați pe care o preferă, într-un studiu turcesc publicat luna trecută în revista Evoluția și comportamentul uman. Cei mai mulți au fost atrași de cele cu o curbură de 45,5 grade la baza splinei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: