Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Salam îngroapă securea şi se dă cu duşmanii. Dedicaţii „fără număr” pentru interlopii Mircea şi Vali Nebunu
Florin Salam îngroapă securea şi se dă cu duşmanii. Dedicaţii „fără număr” pentru interlopii Mircea şi Vali Nebunu

Florin Salam îngroapă securea şi se dă cu duşmanii. Dedicaţii „fără număr” pentru interlopii Mircea şi Vali Nebunu

Cunoscutul manelist Florin Salam a luat hotărârea să iasă dintr-un scandal în care s-au aruncat vorbe grele şi ameninţări între interlopii Mircea Băluş, zis „Nebunu” şi Nuţu Cămătaru. Salam s-a simţit nevoit să iasă din acest scandal afirmând că nu vrea să se poziţioneze în nicio tabără.

Zilele trecute, Mircea Nebunu a adresat cuvinte urâte la adresa Claudiei, şoţia lui Ion Balint, zis şi Nuţu Cămătaru, potrivit spynews.ro

Încercând să-l provoace pe Nuţu Cămătaru, Mircea a făcut un "live" pe Internet, în care a făcut o remarcă acidă la adresa soţiei lui Nuţu.

La rândul său, Florin Salam a a iniţiat o sesiune live pe pagina sa web, mărturisind că nu vrea să se poziţioneze în vreo tabără şi că îl respectă şi pe prietenul său din gruparea Sportivilor, dar şi pe Nuţu Cămătaru, pe care îl iubeşte ca pe propriul tată, întrucât acesta l-a ajutat foarte mult în cariera sa.

După aceste „atacuri”, Florin Salam s-a dus să îl distreze pe… Mircea Nebunu! Manelistul i-a oferit acestuia un show pe cinste, dând dedicaţii "fără număr" pentru interlopii Mircea şi Vali Nebunu şi familiile acestora.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: