Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam are o avere colosală! Atenţie, este o sumă care provoacă ameţeala
Florin Salam are o avere colosală! Atenţie, este o sumă care provoacă ameţeala

Florin Salam are o avere colosală! Atenţie, este o sumă care provoacă ameţeala

Florin Salam a dezvăluit recent, constrâns de împrejurări, suma pe care a ajuns să o încaseze la o cântare.

S-a întâmplat cu ocazia scandalului cu iz penal pe care l-a avut cu doi dintre cei mai temuţi membri ai clanului interlop Duduianu, Denom, Seif, Anaser şi Aramis.

În fața polițiștilor specializați în destructurarea grupărilor criminale, manelistul a confirmat care este suma oe care o cere la o nuntă sau un botez.

Florin Salam (n.r. – Florin Stoian, numele real) a fost audiat recent într-un dosar în care acesta ar fi fost șantajat de unii dintre cei amintiţi anterior.

Aşa cum se ştie, „regele manelelor” a depus împreună cu Nicolae Guţă o plângere penală împotriva şantajiştilor, care doreau de la ei sume ameţitoare.


Cât de mânjit e clanul Duduianu? Florin Salam are nucleara! 3 taine monstruoase


Salam a dezvăluit că Duduienii l-ar fi obligat să cânte gratis pentru ei la diverse evenimente, iar la final ar fi încasat toţi banii pentru prestaţia artistică.

Aşa au aflat oamenii legii cât a ajuns să solicite Florin Salam pentru un eveniment în care poate cânta câteva ore sau chiar toată noaptea.

„Cred că am fost la cel puțin 10, 15 cântări pentru ei (n.r. – clanul Duduianu), unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000, 150.000 de euro”, a spus manelistul în fața anchetatorilor, conform spynews.ro.

La un calcul simplu, la 100 de cântări, Florin Salam ar fi încasat 10.000.000 euro…


Condamnare pe viaţă în clanul Duduianu! O filmare cu Florin Salam spune totul


Şi cum „regele manelelor” este foarte solicitat de ani buni, este uşor de imaginat că averea acestuia ar fi putut ajunge chiar şi la câteva zeci de milioane de euro…

Asta i-a atras, probabil, şi pe cei din clanul Duduianu, recunoscuţi pentru flerul pe care îl au când vine vorba de adulmecat personaje potente financiar.

Adevărata dimensiune a averii lui Florin Salam este, totuşi, greu de apreciat, având în vedere că manelistul a împărţit mereu banii cu formaţia lui.

În plus, Florin Stoian n-a avut toată cariera acest tarif astronomic, la care probabil a ajuns mai ales în ultimii ani, în care a abordat un stil mai diferit şi mai spectaculos al manelelor.


Îi dă somn lui Florin Salam? Un temut interlop i-a livrat deja mesajul de mafiot


Revenind la conflictul cu cei din clanul Duduianu, Florin Salam a mai spus că a încercat să scape de „obbligaţiile” impuse de interlopii amintiţi şi avea chiar şi o strategie.

El motiva că în zilele în care erau programate petrecerile respective este deja rezervat. Totuşi, cei din clanul Duduianu i-au anticipat mişcările…

Cumva, ei reuşeau de fiecare dată să mute data evenimentelor la care trebuia să cânte „regele manelelor”, astfel încât cântările respective să aibă loc.

Salam a mai subliniat în declaraţia lui că dorește „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și a lui Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.


Moartea lui Emi Pian. Uitaţi toate versiunile de până acum! Asta-i nucleara


Amintim că dinspre unii dintre greii clanului Duduianu i-au cerut lui Salam 100.000 euro după ce unul dintre ei a fost bătut la un botez din Capitală.

Nu este clar ce vină ar fi avut „regele manelelor”, dar se ştie că după acel scandal cu mardeiaşii rivali, Duduienii i-au transmis că i-ar putea tăia limba lui Salam.

În urma plângerii penală în care apare şi numele lui Nicolae Guţă, Denom şi Seif au ajuns în spatele gratiilor, dar s-au reîntâlnit cu Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian.

Se pare că la acea ocazie i-au transmis manelistului cum văd viitorul şi probabil nu i-au şoptit vorbe blânde celui care de a şi plecat rapid de la priveghi.


Cine e Florin Salam, de fapt? Ascundea ceva monstruos, neştiut până ieri! Bombă


Salam motiva plecarea cu o vizită la spitalul în care este internat în stare gravă fratele lui, testat pozitiv cu noul coronavirus.

Convocată de Adriana Bahmuţeanu, presa l-a aşteptat în faţa spitalului respectiv pe Florin Stoian, care s-a plâns că medicii nu-i oferă informaţii despre starea fratelui.

Presiunile din partea clanului Duduianu s-au înteţit după plângerea penală, astfel că Florin Salam a ameninţat la rândul său cu dezvăluiri cutremurătoare despre interlopi.

Rămâne de văzut cum se va termina această poveste, în care Florin Salam se pare că a rămas fără alternative şi protecţie dacă a ajuns să facă plângere penală împotriva Duduienilor…


Război în lumea manelelor! Florin Salam i-a dat un prim semnal marelui rival


sursa: spynews.ro