Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât de mânjit e clanul Duduianu? Florin Salam are nucleara! 3 taine monstruoase
Cât de mânjit e clanul Duduianu? Florin Salam are nucleara! 3 taine monstruoase

Cât de mânjit e clanul Duduianu? Florin Salam are nucleara! 3 taine monstruoase

Clanul Duduianu l-a pierdut pe liderul Emi Pian în urma răfuielii sângeroase cu rivalii, dar o altă mare ameninţare se profilează şi vine din partea lui Florin Salam.

Deşi au tot pozat în băieţii bun, adică într-un fel de interlopi care respectă legea şi ocolesc violenţele de orice fel, Duduienii nu sunt deloc ca-n poze.

Unul dintre cei care s-a convins este Florin Salam, care a şi cântat la priveghiul lui Emi Pian, pe care-l săruta cu patos în vremuri altfel pentru ambele părţi.

Amintim că înaintea de moartea lui Emi Pian, cel supranumit „regele manelelor” i-a reclamat la poliţie pe cei care i-au ameninţat viaţa şi l-au şantajat.

Este vorba despre Denom, Seif și Aramis (n.r. primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu defunctul), care în urma unui scandal cu alţi rivali doreau să „descarce” cu Florin Salam.

Practic, cei doi i-au cerut lui Salam 100.000 euro după ce unul dintre ei a fost bătut la un botez din Capitală de alţi interlopi mai mardeiaşi.

Deşi nu este clar ce vină ar fi avut „regele manelelor” în acel conflict, Duduienii i-au transmis că se poate ajunge şi la anularea lui ca artist, adică la tăierea limbii.

Florin Salam n-ar fi fost singurul manelist ameninţat şi şantajat. Şi numele lui Nicolae Guţă a fost menţionat în dosarul care i-a dus în spatele gratiilor pe cei 3.

Ulterior, deja vestiţii Denom şi Seif s-au reîntâlnit cu Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian, ocazie numai bună pentru a-i transmite manelistului cum văd ei viitorul.

După ce a provocat arestarea lor, cu siguranţă că Duduienii nu i-au şoptit vorbe blânde lui Florin Salam, care de altfel a şi plecat rapid de la priveghi.

Manelistul a motivat plecarea cu o vizită la spitalul în care este internat fratele lui, testat pozitiv cu noul coronavirus.

Sprijinit de Adriana Bahmuţeanu, Salam a convocat presa în faţa spitalului pentru a se plânge că medicii nu-i oferă informaţii despre starea fratelui.

Totuşi, după cele arătate, este o coincidenţă cam mare cum chiar în momentul priveghiului „şefului României” a găsit intervalul ideal pentru această problemă…

Revenind la întâlnirea cu Denom şi Seif, se pare că Duduienii au dus la alt nivel ameninţările teribile la adresa lui Florin Salam.

În consecinţă, acesta a decis la rândul lui să facă un pas pe măsură şi pentru care în lumea interlopă se plăteşte adesea cu viaţa.

„Florin Salam le-a transmis că dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil.

Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate.

Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează.

Știe că după trebuie să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste presiunii.

El a mai renunțat de câteva ori la muzică din cauza interlopilor, dar de această dată simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.