Ulterior, Florin Piersic va avea două evenimente, unul la Leicester Square Theatre, celălalt la Soho Theatre, la care și-au anunțat prezența peste 400 de români.

“Ce poate fi mai minunat decât faptul o să ne îmbrățișăm și o să fim împreună? E un vis de-al meu”, a fost mesajul lui Florin Piersic.

Ultimele aparitii în public ale actorului i-au îngrijorat atât pe fani, cât și pe apropiații săi, el fiind complet schimbat față de acel Florin Piersic pe care îl știm cu toții.

În ultimul timp s-a tot vehiculat că Florin Piersic ar avea probleme de sănătate și, conform apropiaților, chiar ar avea nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa, potrivit cancan.ro.

Aceste bănuieli par a fi întărite și de o declarație a îndrăgitului nostru actor: „Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: Măi, tată, să nu îndrăznești să mă lași orfan!” a povestit seniorul, citat de Libertatea.

Florin Piersic a făcut referire la faptul că, în ultima perioadă, a trecut printr-o serie de operații, în urma cărora nu s-a recuperat complet. El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său: „Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi. Excepțional!”, susținea Florin Piersic anul trecut.