Evenimentul Zilei > Monden > Florin Piersic a iubit multe femei, dar numai trei i-au făcut ceva de neuitat. Nu mulţi ştiu asta
Florin Piersic a iubit multe femei, dar numai trei i-au făcut ceva de neuitat. Nu mulţi ştiu asta

Florin Piersic a iubit multe femei, dar numai trei i-au făcut ceva de neuitat. Nu mulţi ştiu asta

Actorul Florin Piersic a fost unul dintre cei mari seducători pe care i-a avut cinematografia românească, iar în tolba amintirilor se regăsesc multe poveşti de dragoste, dar şi trei căsnicii.

Doar trei dintre femeile iubite de Florin Piersic se pot mândri că actorul le-a luat „cu acte”. Una dintre cele care n-au avut şansa aceasta este chiar actriţa Gabriela Werner, amanta chipeşului clujean pe vremea când acesta era căsătorit cu Anna Szeles. Despre aventura care a durat din 1974 până în 1983, Gabriela Werner a declarat că a fost mai bine că nu a ajuns soţia actorului, întrucât ar fi suferit enorm. Ştia ea ce ştia…

Florin Piersic a iubit multe femei, dar numai 3 i-au făcut ceva de neuitat

„Mi-au ieșit în cale multe femei frumoase și mai toate îmi plăceau. Plecam mult de-acasă pentru filmări, repetiții, turnee şi mă îndrăgosteam când de una, când de alta.

Stârneam intrigi și gelozii, dar niciodată n-am vrut să fac pe cineva să sufere”, dezvăluia actorul în Formula AS. Înainte de Anna Szeles, Piersic a fost căsătorit cu Tatiana Iekel. „De Tatiana m-am despărțit pentru că n-a mai mers, pur și simplu. Eram foarte tânăr și buimăcit de succes, iar Aniko (Anna Szeles) a plecat la Budapesta.

Florin Piersic şi Gabriela Werner

Pentru că a crezut că o să facă o carieră uriașa acolo. Am rămas cu amândouă în relații foarte bune, ne vizităm. Aniko îmi povestește că și acum, când se duce în piață la Budapesta, o întreabă babele unguroaice emigrate din România ce mai face frumosul ăla de bărbat al ei, Florin Piersic. Făceam un cuplu frumos și foarte invidiat în epocă, dar ne-am despărțit de aproape 20 de ani” a povestit Florin Piersic conform retetesivedete.ro,

Cine i-a potolit lui Florin Piersic apetitul pentru cuceriri

În cele din urmă, după iubirile efemere, în viaţa actorului a venit şi femeia capabilă să-l strunească: „Din fericire, acum, la vârstă înțelepciunii, am norocul să reziste lângă mine o femeie cu totul speciala: ce-a de-a treia soție a mea, Ani Piersic. E tot unguroaică, din Cluj, contabilă de meserie, dar cu suflet bogat și risipitor, nu ține socoteala vorbelor calde și bune, nu-și drămuiește gesturile mărunte și dragi, nici atașamentul sau fidelitatea.

Afecțiunea pe care ne-o purtam unul altuia și ne-o exprimam chiar și în cele mai mărunte ocazii este importantă pentru amândoi, dar mai ales pentru mine, pentru că mă întărește în fata încercărilor, în vremurile mai puțin dulci. Și acum sunt mai tot timpul plecat de acasă, dar știu că Ani mă așteaptă și e răbdătoare.

Ce să fac, meseria asta n-o poți face stând la birou, în fotoliu de director. Și, pe urma, trebuie să câștig ceva bani că să trăiesc. Dar îmi iubesc nevasta, ea știe asta. Și atunci lucrurile se simplifica mult, chiar dacă nu suntem tot timpul, zi de zi, împreună”, a mai arătat actorul în același interviu realizat de Formula AS.