Evenimentul Zilei > Politica > Florin Călinescu: „Unde sunt banii de pensie când eu ţi i-am dat”
Florin Călinescu: „Unde sunt banii de pensie când eu ţi i-am dat”

Florin Călinescu: „Unde sunt banii de pensie când eu ţi i-am dat”

Florin Călinescu, în stilu-i caracteristic, a făcut o postare pe tema cea mai discutată în ultima perioadă, pensiile românilor. Vădit iritat, actorul nu îi menajează pe cei de la guvernare, în special pe Mihai Tudose şi, ca să fie în tot cu premierul, pentru filmuleţul video s-a îmbrăcat cu o IE. Adică un tricou alb pe care sta scris IE.

"Pensia este o minciună viitoare. Este cea mai mare minciună, a spus actorul.  Cum s-au dus ei la mare si la munte ca să-şi facă numărul, să îşi probeze popularitatea (…). Că ei, în străinătate îşi fac concediile…

Este o nenorocire, nu-i pasă nimănui de nimic, nici partidelor politice, nimănui. Intră în campanie, promit, apoi nu se face nimic, cultura, sport… sunt cinici, povesteşte Florin Călinescu.

"Tu dai banii astăzi şi cand ajungi la pensionare, anunţă că NU sunt bani de pensie! Cum nu sunt bani de pensie când eu ţi-am dat, unde sunt?  Dă-mi mă bani de pensie"

"O alta ciordeală, haide sa punem bani de la pilonul 2 la pilonul 1. Apoi, mărim acciza la carburanţi. Unde a fost vorba în programul de guvernare despre aşa ceva? N-a fost vorba nicăieri… Nea Tudose, nu prea merge, istoria vine tăvălug peste voi, peste noi si ne duce în marea ceaţă", a spus actorul.

"Greseala este că punem botul la mesajele lor. Pun o ie pe pe ei şi se duc la mare sa păcălaească cetăţeanul, să pară ţărani, rapsozi, teleormăneni, sa pară mioritici (…). Am pus si eu o ie (vă place IA mea?), că IE la IE trage", actorul având pe el un tricou alb pe care sta scris cu negru IE.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: