Florian Walter a dus un război total cu un fost mare internațional român. S-au aruncat cuvinte grele: „Stă ca un șobolan ascuns” și „E un porc”

Florian Walter a dus un război total cu un fost mare internațional român. S-au aruncat cuvinte grele: „Stă ca un șobolan ascuns” și „E un porc”

Ionel Ganea, fost internațional român, s-a certat la cuțite cu Florian Walter, fost patron al Universității Cluj, din cauza unei datorii de 94.000 de euro.

Ionel Ganea a antrenat-o pe Universitatea Cluj, în 2013, și a fost dat afară de Florian Walter, cel care finanța gruparea ardeleană în acea perioadă. Fostul atacant al echipei naționale n-a vrut să demisioneze, a fost amenințat cu poliția și a plecat fără să încaseze 94.000 de euro, bani reprezentând clauza de reziliere. Ganea i-a deschis proces lui Walter, a câștigat, dar nu și-a primit datoria. „Ganezul” a spus că, și după trecerea în neființă a omului de afaceri va încerca să-și recupereze banii.

„Sunt aproape trei ani de când m-am judecat cu ei și am câștigat definitiv. Dar banii nu i-am văzut nici până-n ziua de astăzi. Am să-l sun, să vedem ce e de făcut, acum că Walter s-a dus. Oricum, a rămas familia, au rămas copiii. Om vedea, ce-o vrea Dumnezeu”, a spus antrenorul, pentru „Gazeta Sporturilor”.

În timpul scandalului, cei doi și-au aruncat cuvinte grele. „Cât am stat la Cluj, pe președintele Ioan Mărginean l-am văzut o dată, de două ori. Iar milionarul ăla de Walter s-a ascuns, stă ca un șobolan ascuns!”, afirma fostul fotbalist.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ce a spus Ganea? E incredibil așa ceva! Are un caracter de nimic, e un porc! Eu n-am vorbit niciodată cu el de când e antrenor acolo, nu știu de ce m-a băgat pe mine în discuție. N-are caracter”, replica omul de afaceri.