Totul a început de la o ceartă mai puternică între Brighitte și fiul ei, Robert. Aceasta i-ar fi  cerut fiului ei să nu mai vină în casa în care stă cu fiica sa și soțul, deoarece, Robert, împreună cu câțiva amici i-ar fi vandalizat casa și i-ar fi furat una dintre mașini.

La aceste acuzații grave, Robert spune contrariul, și anume, că cearta a început de la faptul că a invitat niște prieteni acasă și a dat muzica mai tare ca de obicei.

Robert nu s-a limitat doar a lămuri motivele scandalului cu mama lui, ci  i-a adus acuzații grave lui Ilie Năstase. Tânărul a vorbit despre actele de violență la care ar fi fost supus când locuia cu fostul tenismen.

„Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. Despre alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici”, a spus Robert

Ilie Năstase nu a vrut să comenteze declarațiile făcute de Robert și a mărturisit că nu îl interesează viața fostului fiu vitreg.

„Am nevastă, am copii, nu mă interesează de acest băiat. Eu vreau să îi transmit să își vadă de treaba lui, să fie sănătos, să se ducă unde vrea el. Nu mă interesează ce face el în viață!”, a spus Ilie Năstase.

Povestea se pare că e cusută cu ață albă din moment ce Robert a afirmat în urmă cu doar câteva zile, că relația lui cu Ilie Năstase era foarte bună. Tânărul ar fi continuat să locuiască în casa celebrului tenismen, chiar și după ce acesta a divorțat de mama lui.

„De la 13-14 ani am stat în casa lui Ilie Năstase. Am mai locuit în casa lui vreo 6-7 luni, după ce aceștia au divorțat. Eram mai aproape de școală, mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea”, a mai spus Robert, potrivit cancan.ro