„Suntem destul de bine organizați primarii de municipii colaborăm foarte bine și profesional și uman. Într -adevăr, domnul președinte Robert Negoiță a făcut demersuri de mai mult timp, cerând întâlniri cu cei care fac schița de buget, ca să nu existe situații precum cea de azi când aflăm că proiectul e finalizat și va fi pus în discuție. Haideți să spunem că a fost sărbătoare și că au fost zile libere și că a fost vorba de bună – credință și se va ține cont și de opinia primarilor în realizarea bugetului” .

Municipiul București contribuie cu 25% la bugetul național și din acești bani se întoarce foarte puțin la bucureșteni, asta este o foarte mare nedreptate. (…) Auzim seară de seară la televizor că economia duduie, pai, dacă duduie, de ce trebuie să tăiem de la investiții?", a declarat Gabriela Firea.

Cu puțin timp în urmă, ministrul Finațelor Publice, Orlando Teodorovici a declarat că bugetul pentru anul acesta este finalizate și va fi pus pe site-ul Ministerului în această după-amaiză.