Evenimentul Zilei > Social > Firea îi pune la ZID pe manifestanți: Aici este o PROBLEMĂ
Firea îi pune la ZID pe manifestanți: Aici este o PROBLEMĂ

Firea îi pune la ZID pe manifestanți: Aici este o PROBLEMĂ

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a făcut declarații controversate la România TV. Edilul Bucureștiului acuză participanții, dar și tehnocrații, că au luat parte la o manifestație ilegală.

Firea a susţinut că protestul de duminică seară a fost confiscat de către tehnocraţi şi liberali, pentru că opoziţia nu s-a obişnuit nici acum cu rezultatul alegerilor, contestând votul românilor, "ceea ce este foarte grav".

"În orice democraţie votul cetăţenilor este sfânt. Şi el nu poate să fie modificat decât tot de cetăţeni, prin vot. Nu prin dezinformări, nu prin manipulări, nu prin mitinguri neautorizate, pentru că şi aici este o problemă. Practic, oamenii politici care clamează atât de mult legalitatea şi care s-au aflat pe stradă au participat, iată, la o manifestare ilegală. Sunt convinsă că cetăţenii de bună-credinţă vor aştepta argumentele Guvernului şi ale Parlamentului până la capăt. Şi vor dezbate toate legile care sunt acum poate într-o anumită controversă sau cu anumite sensibilităţi, astfel încât ca proiectele finale să fie cele favorabile, să fie cele pozitive", a declarat Gabriela Firea.