Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Firea execută ordinul lui Gigi Becali. FCSB, mai presus decât Metallica
Gabriela Firea execută ordinul lui Gigi Becali. FCSB, mai presus decât Metallica

Gabriela Firea execută ordinul lui Gigi Becali. FCSB, mai presus decât Metallica

Faptul că pe „Arena Națională” se organizează marile concerte l-a determinat pe Gigi Becali să poarte o discuție cu fina sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei.

În această vară, două evenimente de excepție se vor desfășura pe „Arena Națională”. Cântărețul englez Ed Sheeran va umple, în premieră, cel mai mare stadion al țării pe data de 3 iulie, fiind așteptat cu sufletul la gură de fanii săi din România, și nu numai, în vreme ce legendara trupă Metallica revine la Capitală cu ocazia turneului Worldwired, într-un concert senzațional ce va avea loc pe 14 august.

Nu de puține ori, suprafața de joc de pe stadioanele care au găzduit concerte de anvergură a avut de suferit în momentul în care s-au reluat meciurile de fotbal.

De acest aspect se teme și Gigi Becali, patronul lui FCSB, care a mărturisit că a avut o discuție cu Gabriela Firea, în acest sens, și că primarul a înțeles că evenimentele sportive vor avea, de acum înainte, prioritate în faţa marilor concerte găzduite pe „Arena Naţională”. 

Am vorbit cu fina, cu doamna Firea, şi nu ştia de acele concerte. Oamenii vor sport, fotbal, nu concerte! A dat ordin ca de acum înainte orice meci să aibă prioritate în faţa concertelor. S-a greşit, dar o să se repare. Ideea este că de acum înainte nu va mai exista ca o echipă să nu poată disputa vreun meci pe Arena Naţională din cauza vreunui concert!”, a declarat Becali, la Digi Sport.