Evenimentul Zilei > Politica > Se anunță DEBARCAREA Gabrielei Firea din PSD! Declarațiile BOMBĂ ale unui lider din partid, înainte de CEx
Se anunță DEBARCAREA Gabrielei Firea din PSD! Declarațiile BOMBĂ ale unui lider din partid, înainte de CEx

Se anunță DEBARCAREA Gabrielei Firea din PSD! Declarațiile BOMBĂ ale unui lider din partid, înainte de CEx

Primarul general al Capitalei ar putea să fie exclus din partid la ședința CExN de luni, susține un lider PSD, care precizează că Gabriela Firea s-ar putea să-și dorească acest lucru, motiv pentru care va continua seria de atacuri.

Președintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat că speră ca seria excluderilor din partid să nu continuie și în ședința CExN, de luni, însă acest lucru depinde și de ce își dorește Grabriela Firea.

„În principiu, convocarea este pentru a stabili coordonatele remanierii și pentru a asculta raportul prim-ministrului. E posibil să apară și alte elemente în discuție, de exemplu situația aceasta legată de pozițiile doamnei Firea, pentru că e o chestiune care se desfășoară în mod curent. În măsura în care această chestiune nu găsește o soluționare, tot timpul vom avea de-a face cu o chestiune din aceasta destul de confuză. La urma urmei oricât de tensionată ar fi o situație, la un moment dat, mai bine sau mai rău, trebuie încheiată”, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, potrivit Mediafax.ro.

„Eu sper ca cursa aceasta a excluderilor să nu continue, dar asta depinde și de cei implicați, de ce anume doresc, în speță ce dorește doamna Firea. Dorește să ajungă la un consens cu cei din conducerea partidului, dorește să continue aceasta din motive variate personale sau de altă natură, dorește să fie exlusă? Pentru că s-ar putea să își dorească să fie exclusă și atunci să facă treaba asta cu mare tam-tam”, a mai spus Buzatu.

Totodată, Buzatu a mai adăugat că este posibil ca discuția despre remaniere să nu se încheie în ședința CExN de luni.