Evenimentul Zilei > Politica > Firea a explodat după anunțul lui Negoiță: „Trădători, lingușitori, josnici. Să ne ferească Dumnezeu!”
Firea a explodat după anunțul lui Negoiță: „Trădători, lingușitori, josnici. Să ne ferească Dumnezeu!”

Firea a explodat după anunțul lui Negoiță: „Trădători, lingușitori, josnici. Să ne ferească Dumnezeu!”

Gabriela Firea, actual primar general al Capitalei, pare foarte nervoasă în ultima perioadă.

De data aceasta, Gabriela Firea nu a dezvăluit nume, doar și-a arătat supărarea față de persoanele care trădează. E lesne de înțeles că este vorba despre anunțul făcut de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, care a anunțat că nu va mai candida din partea PSD la următoarele alegeri. Mai mult, Negoiță a spus despre rivalul lui Firea, Nicușor Dan, că „este onest”.

Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambitii, trufii, egoisme supranumite “principii”.

Cei care sunt obisnuiti sa-si vanda si familia, si prietenii sunt mierosi, cand au nevoie de tine si cruzi cand nu le mai servesti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sange sunt cei mai periculosi indivizi.

Feriti-va! Feriti-va! Fugiti de oamenii lingusitori care va tradeaza, zambind de satisfactie.

Ce nu stiu acesti insi este ca, strecurandu-se in viata prin tradari, nu-si vor putea cumpara cu niciun regat titlu de noblete!

Cea mai josnica ticalosie a omului este tradarea, zicea un intelept! Sa-i credem pe intelepti….

Ganduri la final de zi… Ajunge zilei grija ei…

Noapte buna”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Mai mult, liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, că partidul pe care îl conduce va avea propriul candidat la alegerile locale pentru functia de primar general al Capitalei, astfel că nu va susţine candidatul din partea Partidului Social Democrat, Gabriela Firea.

„Nu ai cum să te ascunzi sub fusta cuiva la locale. Nu poți să te arunci în remorca altui partid. Au calități Gabriela Firea și Nicușor Dan, dar e loc și de alții. Pro România va avea candidat la Primăria Capitalei. Candidatul Pro România nu va candida doar să zică că suntem și noi să candidam aici. Va veni cu un tip de personalitate politică diferită de Firea și Nicușor Dan.

Pe 25 iulie anunțăm candidatul la primăria generală și la sectoare. Cred că Firea a greșit că a rămas legată de PSD, de bătăliile interne. Și Nicușor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL”, a declarat Victor Ponta la Digi24.