Marcel Pavel spune că a trecut prin momente cumplite, dar a fost ajutat de medici să depășească etapa critică. ”În ultimele zile am trecut prin momente cumplite și de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!

Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!”, a scris Marcel Pavel în mesajul său.

Cu mici excepții, mai scrie vedeta, presa din România l-a ”desființat efectiv”, fără să dea alte detalii. ”Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș”, condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș”.

Marcel Pavel a avut parte și de o surpriză plăcută la ”Matei Balș”. El a cunoscut-o pe doctorița Livia Hara, care este din același oraș ca și el, Câmpu Lungu Muscel, și cu care, culmea, a fost colegă la școala de muzică. ”Amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist”.

Vedeta își încheie mesajul cu un mesaj de mulțumire pentru fani și persoanele apropiate”. ”Dragi prieteni vă mulțumesc din adîncul inimii. Gânduri bune și susținere! Dumnezeu să ne ocrotească și să ne binecuvânteze”.

Marcel Pavel a participat la filmarea unei emisiuni pentru Antena 1, ocazie cu care a fost infectat. Tot de acolo, alte vedete cunoscute publicului din România au contactat virusul. Este vorba despre Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru dar și actrița Adriana Trandafir.