Evenimentul Zilei > Monden > Finala „Chefi la cuțite” 2022 se apropie. Se ştie deja câștigătorul sezonului 10. Toate pronosticurile, date peste cap. Video
Finala „Chefi la cuțite” 2022 se apropie. Se ştie deja câștigătorul sezonului 10. Toate pronosticurile, date peste cap. Video

Finala „Chefi la cuțite” 2022 se apropie. Se ştie deja câștigătorul sezonului 10. Toate pronosticurile, date peste cap. Video

Se apropie finala „Chefi la cuțite” 2022, care va avea loc joi, 1 decembrie, iar în mediul online a apărut deja numele câștigătorului sezonului 10. Cel care va pune mâna pe râvnitul trofeu va lua un premiu de 30.000 de euro.

FinalaChefi la cuțite” 2022 se apropie, iar numele câștigătorului s-ar părea că se ştie deja. Florica Boboi, din echipa lui chef Sorin Bontea, se presupune, că este câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite.

Antena 1 ne iubește!”, este mesajul apărut pe pagina de Instagram Viperele Vesele. Se poate spune că este o surpriză uriașă deoarece s-au dat peste cap toate pronosticurile de până acum cu privire la câştigător.

Marea Finală „Chefi la cuțite” sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30

În mediul online ar fi apărut numele câștigătorului sezonului 10 Chefi la Cuțite. Potrivit informațiilor apărute pe pagina de Instagram Viperele Vesele, blondina din echipa lui chef Sorin Bontea ar fi câștigătoarea sezonului 10 al show-ului de la Antena 1.

Marele premiu al sezonului 10 ar fi fost câștigat tot de o femeie: „Papilele gustative ale celor trei chefi au suferit o transformare în al 10-lea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite.

După celebra și memorabila tocană țigănească a Narcisei Birjaru, tocană atât de lăudată și apreciată în sezonul 9 al emisiunii, a venit rândul „minunatelor” ecleruri, demne de premiul „Lingura de lemn a bucătăriei” sau „Zmeura de aur a gastronomiei” ale Floricuţei din Paris să fie premiate.

Cine este Florica Baboi de la „Chefi la cutite

Floricica Baboi a reușit să îi cucerească foarte repede pe telespectatori prin participarea la „Chefi la cuțite”. Concurenta i-a surprins pe jurații emisiunii cu un risotto cu fructe de mare. Florica Baboi a venit cu un scop mare la „Chefi la Cuțite”, acela de a le demonstra ce talente are atunci când vine vorba de pasiunea ei, gătitul.

Florica Baboi are 37 ani și este de meserie bucătar și organizator de evenimente la Paris, unde este de mai bine de opt ani împreună cu partenerul ei de viață. Concurenta are o relație cu soțul ei de 21 de ani. Cei doi se iubesc încă de pe vremea când aceasta era adolscentă.

„Soțului meu ar trebui să îi fac un moment, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a mărturisit Florica Baboi, potrivit RTV.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: