Debordând de sinceritate, autoironie și sfaturi practice, cartea-fenomen „Filosofia sexului” este un must-have pentru toți cititorii. „Filosofia sexului” nu este o carte pentru toată lumea, dar este o carte care ar trebui citită de toată lumea; o carte care spune lucrurilor pe nume, necenzurat și fără menajamente. „Filosofia sexului” este pastila de sinceritate de care are nevoie o societate de multe ori captivă în pudibonderie.

 

Prima ediție a cărții „Filosofia sexului”, lansată cu 10 ani în urmă, s-a bucurat de un mare succes, fiind printre primele cărți devenite bestselleruri înainte de a apărea fizic – primul tiraj a fost rezervat în întregime în doar câteva ore de la anunțarea precomenzii lui. Radu F. Constantinescu a continuat să înscrie recorduri în vânzări cu următoarele sale cărți, „Necenzurat” și “Psihologie pentru oameni obișnuiți”, aceasta din urmă fiind scrisă alături de soția sa, Ramona Constantinescu.

În noua ediție se vor regăsi celebrele segmente care tratează diversele tipologii sexuale omniprezente în societate, poveștile fără perdea și sfaturile pentru o viață de cuplu fericită, dar și texte care pun într-un context larg maturizarea emoțională și sexuală a unei întregi națiuni.

Curtea Veche Publishing marchează cei 10 ani de la apariția cărții printr-o ediție aniversară, cu o copertă nouă și cu texte publicate în premieră de cunoscutul blogger. Cu prilejul zilei de naștere a autorului, editura lansează posibilitatea de a rezerva cartea în precomandă pe site-ul www.curteaveche.ro. Toți cei care vor rezerva cartea vor primi volumul cu autograf înainte ca acesta să se găsească pe rafturile librăriilor.

„Toate femeile din carte se numesc Maria. Pe de o parte pentru a le proteja identitatea, pe de altă parte pentru că Maria este un nume relevant în ambele sensuri: Maria fecioara și Maria-Magdalena, curva emblematică. Cele mai multe femei sunt cumva pe drumul dintre cele două Marii. Ediția de față cuprinde multe „deleted scenes“. La prima ediție mi-a fost teamă că voi fi criticat pentru scene de sex explicite sau pentru ideile radicale. Între timp am aflat că unii te critică oricum. Pe aceștia îi asigur că vor avea material din plin.” – Radu F. Constantinescu

 

Curtea Veche Publishing îți oferă acum ocazia unică de a comanda noua ediție a cărții „Filosofia sexului” de Radu F. Constantinescu cu autograful autorului, înainte de apariția în librării, în perioada 27 august – 17 septembrie de pe site-ul www.curteaveche.ro, la prețul de 38 de lei.