Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL NECENZURAT cu Palada care ÎL LOVEȘTE pe Goțiu, difuzat de B1 TV – VIDEO
FILMUL NECENZURAT cu Palada care ÎL LOVEȘTE pe Goțiu, difuzat de B1 TV – VIDEO

FILMUL NECENZURAT cu Palada care ÎL LOVEȘTE pe Goțiu, difuzat de B1 TV – VIDEO

Postul de televiziune B1 Tv a anuțat că difuzează, vineri seara, imagini necenzurate cu momentul în care Mirel Palada îl lovește pe senatorul USR, Mihai Goțiu. Înregistrarea a fost predată autorităților pentru o anchetă.

Potrivit lui Goțiu, conflictul a pornit după ce senatorul i-ar fi spus lui Mirel Palada că are un comportament lipsit de bun simț. Prezentatoarea emisiunii unde a avut loc incidentul odios, a scris pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat evenimentele, susținând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa:

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni – vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook, la scurt timp de la incident.

Mihai Goțiu și-a revenit, după ce a fost „șifonat” destul de serios în platoul postului de televiziune B1 TV. Senatorul a apărut în emisiunea lui Radu Banciu, susținând că deși a primit un pumn în gură, este în regulă.