Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: O lume nebună
FILMUL EVZ: O lume nebună

FILMUL EVZ: O lume nebună

Acţiunea filmului „Armata celor 12 maimuţe” se desfăşoară în 2035, într-un univers dezolant În 2035, omenirea reuşeşte cu greu să reziste într-o lume transformată în iad.

Un virus mutant a ucis 99% din populaţia Terrei. O mână de supravieţuitori, printre care şi James Cole (Bruce Willis), trăieşte într-o închisoare subterană, pentru că la suprafaţă planeta a devenit teritoriul animalelor sălbatice.

Cole este ales să se întoarcă în timp pentru a schimba istoria, înainte de momentul în care virusul a infectat cele 5 miliarde de oameni.

Călătorie în timp

Bărbatul ajunge în 1990, dar este aruncat într-o închisoare-azil. Aici o cunoaşte pe psihiatra Kathryn Railly (Madeleine Stowe), care-l cataloghează ca „nebun” atunci când îi spune că vine din viitor. Cole reuşeşte să evadeze şi reapare în viaţa femeii şase ani mai târziu, când are nevoie de ajutor pentru a găsi virusul în forma sa pură.

Cei doi descoperă că Jeffrey Goines (Brad Pitt), un bolnav mintal, este liderul cultului radical numit „Armata celor 12 maimuţe”, iar tatăl lui (Christopher Plummer) deţine un laborator de virusologie. În final, rămane de văzut dacă Jeffrey este cel care eliberează virusul mutant, pentru a reda Terra animalelor, dacă tatăl său sau altcineva este responsabil pentru distrugerea Pământului.

22.30 – Antena 1

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: