Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Aventurierii
FILMUL EVZ: Aventurierii

FILMUL EVZ: Aventurierii

Matthew McConaughey şi Penelope Cruz, doi dintre cei mai sexy actori, sunt protagoniştii poveştii din "Sahara"

Exploratorul Dirk Pitt (Matthew Mc-Conaughey) găseşte o monedă legendară, care face referire la o poveste antică. La scurt timp, bărbatul porneşte în aventura vieţii sale, încercând să găsească o comoară într-una dintre cele mai periculoase regiuni din Africa de Vest.

Căutând ceea ce localnicii numesc "Vaporul morţii" – care ascunde o încărcătură secretă – Dirk şi însoţitorul său, Al Giordino (Steve Zahn), o întâlnesc pe dr. Eva Rojas (Penelope Cruz), o frumoasă şi inteligentă cercetătoare, care este de părere că această comoară ascunsă ar putea fi o ameninţare la adresa lumii întregi.

Încercând să găsească epava pe care toţi o cred doar o iluzie, Dirk, Al şi Eva trebuie să se bazeze pe inteligenţă şi pe forţele proprii pentru a scăpa de mafioţi periculoşi, a supravieţui mediului ameninţător şi a găsi cheia misterelor.

Între Matthew McConaughey şi Penelope Cruz s-a născut o poveste de dragoste pe platourile de filmare. Totul a luat însă sfârşit după numai un an, din cauză că, pentru fiecare, viaţa profesională a fost mai importantă decât relaţia lor.

21.10 – TVR 1