Evenimentul Zilei > Social > Filmul „Eroi de sacrificiu”, lider în box office-ul nord-american
Filmul „Eroi de sacrificiu”, lider în box office-ul nord-american

Filmul „Eroi de sacrificiu”, lider în box office-ul nord-american

Filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", regizat şi produs de Sylvester Stallone, s-a menţinut în fruntea box office-ului nord-american şi în al doilea weekend de la lansarea pe marile ecrane din SUA şi Canada, potrivit AFP. Acest lungmetraj a avut încasări de 16,5 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Povestea este construită în jurul unei echipe periculoase de mercenari, cunoscută sub numele de "The Expendables", condusă de Barney Ross (Sylvester Stallone) şi din a cărei componenţă fac parte: Lee Christmas (Jason Statham), Hale Ceasar (Terry Crews) şi un expert în armament.
<object height=”385″ width=”640″><embed allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash” src=”http://www.youtube.com/v/C6RU5y2fU6s?fs=1&hl=en_US” height=”385″ width=”640″></embed></embed><//embed></embed><//embed></><//></embed><//embed></><//></><//></><//></object>
Aceştia sunt angajaţi de misteriosul domn Church (Bruce Willis) pentru a-l da jos pe generalul Garza, dictatorul insulei Corza de lângă Brazilia, care a devastat insula de peste douăzeci de ani. Deşi beneficiază de ajutorul unui traficant de armament, Tool, provocarea nu este atât de simplă pe cât părea.
"Vampires Suck", o parodie după trilogia cu vampiri "Amurg/ Twilight", a intrat direct pe poziţia a doua, cu încasări de 12,2 milioane de dolari.
<object height=”385″ width=”640″><embed allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash” src=”http://www.youtube.com/v/vHkPJ1ACLrg?fs=1&hl=en_US” height=”385″ width=”640″></embed></embed><//embed></embed><//embed></><//></object>
Filmul "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", regizat de Ryan Murphy şi având-o în rolul principal pe Julia Roberts, a coborât un loc, ajungând pe poziţia a treia, în cel de-al doilea weekend de proiecţii în sălile nord-americane, cu încasări de 12 milioane de dolari.

Filmul are la bază bestsellerul scris de Elizabeth Gilbert şi relatează amintirile unei femei divorţate care decide să facă "un voiaj de reflecţie" de un an în Italia, India şi Bali.
<object height=”385″ width=”640″><embed allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” type=”application/x-shockwave-flash” src=”http://www.youtube.com/v/iZzmqHJ0gPU?fs=1&hl=en_US” height=”385″ width=”640″></embed></embed><//embed></object>