Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul coșmarului prin care a trecut femeia agresată de miliardarul violent
Filmul coșmarului prin care a trecut femeia agresată de miliardarul violent

Filmul coșmarului prin care a trecut femeia agresată de miliardarul violent

Omul de afaceri care a încercat să violeze și apoi să își ucidă în mod violent soția, într-un hotel de lux din nordul stațiunii Mamaia, unde erau cazați, riscă ani grei de închisoare.

Conflictul violent dintre cei doi a avut două episoade. Surse apropiate anchetei spun că scandalul dintre dezvoltatorul imobiliar și partenera lui ar fi izbucnit , de fapt, la o vilă din nordul stațiunii Mamaia, în seara zilei de 7 august, unde s-au întâlnit cu niște prieteni. Cei doi sunt divorțați, dar totuși veniseră împreună, în week-end, la mare.

La vila  prietenilor, ce doi s-au certat atât de rău încât, la un moment dat, a apărut și  o patrulă de la poliția Mamaia. Numai că femeia le-a spus polițiștilor că nu dorește să facă plângere împotriva soțului. Au plecat, apoi, la hotelul de patru stele, unde aveau cazare, în  zona cluburilor de lux din Mamaia Nord.

Aici, pe fondul consumului excesiv de alcool al bărbatului, scandalul dintre ei ar fi  reizbucnit. El ar fi vrut să o omoare, lovind-o cu capul de cadă tip jacuzzi din balcon și ținând-o cu capul în apă. Apoi, agresorul ar fi adormit, iar femeia a fugit. A luat un taxi Uber și a ajuns la București. Acolo s-a dus la un spital unde a primit îngrijiri și, ulterior, la poliție unde a depus reclamație pe numele bărbatului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București care informează că vineri, 14 august, au început urmărirea penală și au dispus reținerea inculpatului B.M. pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și viol.

„În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane”, au transmis cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile comise.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul I.P.J. Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul București.