Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica lui Vladimir Putin este președinta Consiliului Federației de rock’n roll acrobatic din Rusia
Fiica lui Vladimir Putin este  președinta Consiliului Federației de rock’n roll acrobatic din Rusia

Fiica lui Vladimir Putin este președinta Consiliului Federației de rock’n roll acrobatic din Rusia

Președintele rus, Vladimir Putin, își ține viața personală departe de ochii presei, posibil din motive de siguranță. Presa însă, uneori, se mai strecoară în sectorul privat al președintelui, oferind publicului informații curioase despre familia sa.

Spre exemplu, este cunoscut faptul că fiica cea mare a lui Putin, Maria, a studiat la Facultatea de Biologie și Pedologie a Universității de Stat din St. Petersburg, iar mai târziu s-a căsătorit cu un om de afaceri olandez.

Cât despre fiica cea mică, Katerina Tihonova, se știe că aceasta adoră sportul și este o gimnastă  împătimită.

Fiica lui Putin chiar a participat la Campionatul mondial de rock’n roll acrobatic, în 2013, unde s-a clasat pe locul 5.

În prezent, Katerina Tihonova are 30 de ani și este președinta Consiliului Federației de rock’n roll acrobatic din Rusia. De asemenea, aceasta administrează două fundații non-profit din Rusia («Национальное интеллектуальное развитие» (ФНИР) și «Центр национального интеллектуального резерва» (ЦНИР), relatează unica.md