Evenimentul Zilei > Monden > Fiica lui Victor Ciorbea și-a luat vilă de 8 milioane de dolari în Florida. Domeniu cu plajă privată de 200 de metri
Fiica lui Victor Ciorbea și-a luat vilă de 8 milioane de dolari în Florida. Domeniu cu plajă privată de 200 de metri

Fiica lui Victor Ciorbea și-a luat vilă de 8 milioane de dolari în Florida. Domeniu cu plajă privată de 200 de metri

Oana, fata de 36 de ani a fostului premier Victor Ciorbea, e măritartă afacerist american și trăiește de ani buni peste Ocean .

Ginerele lui Ciorbea, Chandler Joel Reddy (40 de ani) este un director la o companie care are pe mână bunuri și investiții de circa 35 de miliarde de dolari. Tocmai de aceea, ultima investitiție făcută de Chandler nu a surprins prea mult. Potrivit informațiilor Fanatik, soțul Oanei Ciorbea a achiziționat recent o vilă fabuloasă, pe care a plătit 7,75 milioane de dolari.

Spectaculoasa proprietate este amplasată în cea mai bună zonă a Floridei, beneficiind de o plajă privată de 200 de metri lungime.

Oana și Chandler s-au cunoscut în Statele Unite, ambii fiind absolveți de Harvard și s-au căstorit în 2013 la New York.

Ciorbea, îngropat în datorii, dar iertat de ANAF

Pe vremea când era Avocatul Poporului, Victor Ciorbea avea datorii considerabile și la stat, dar și la bănci. De exemplu, doar unei singure bănci Ciorbea îi datora peste un milion de euro, în contul unei case impozante achiziționate în zona Floreasca, în apropierea lacului, care avea și piscină.

Datoriile către stat au început să se acumuleze în 2008, an din care Ciorbea a încetat să mai plătească asigurările de sănătate, din 2013 politicianul sistând și plata impozitului pe venit. La fel a procedat și soția lui Victor, Lacrima Ciorbea, renumit avocat.

Acum doi ani, Victor și Lacrima Ciorbea au achitat 100.000 lei din impozitele restante, iar ANAF i-a iertat cu generozitate de restul datoriei, de aproape 270.000 lei.