Evenimentul Zilei > Politica > Fifor iese la atac. Provocarea anului pentru Barna. „S-ar putea să constatăm că….”
Fifor iese la atac. Provocarea anului pentru Barna. „S-ar putea să constatăm că….”

Fifor iese la atac. Provocarea anului pentru Barna. „S-ar putea să constatăm că….”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, lansează o provocare pentru Dan Barna și Dacian Cioloș, după ce Alianța 2020 a anunțat că cei doi lideri sunt candidați oficiali pentru funcția de președinte al României, respectiv premier al României.

Mai exact, Mihai Fifor, îl provoacă pe Barna ca în perioada următoare să dea dovadă de transparență și să publice toate contractele pe care firmele sale le-au acut cu statul.

La finalul negocierilor dintre liderii Alianței Lozincilor USR – PLUS, am aflat ca Dan Barna a făcut alianța cu PLUS, așa, ca un pariu cu România.

Interesantă raportare la soarta propriei țări. Mai mult, Barna ne oferă, din nou, marea șansa de a-l mai avea încă o data premier pe făuritorul Guvernului ”0” în România, domnul Dacian Cioloș, cel care “îndreptățit” de rezultatele 0 pe linie, își permite să dea lecții singurei guvernări responsabile și performante, guvernarea PSD – ALDE.

Revenind la domnul Barna, facem și noi un pariu cu dânsul. Punem pariu că, onest cum se pretinde a fi, va arăta transparență în perioada următoare în privința tuturor contractelor pe care le-a derulat cu statul.

S-ar putea să constatăm că omul ”nou” în politica din România, Dan Barna, nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici, care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii și ale celor care vor sa readucă în România, Guvernul și Premierul ”0”.

PSD nu va permite ca acești falși actori politici să arunce din nou țara în blocajul pe care l-am preluat în iarna lui 2016.

Tehnocrații de atunci, nu sunt decât lozincarii de astăzi !

#FaraPariuriPeSeamaRomaniei”, notează Fifor.