Evenimentul Zilei > Politica > Cazul Alexandra. Fifor anunță reformă în MAI. „Vom întări…”
Cazul Alexandra. Fifor anunță reformă în MAI. „Vom întări…”

Cazul Alexandra. Fifor anunță reformă în MAI. „Vom întări…”

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este un sistem care se află în schimbare, susține ministrul interimar Mihai Fifor, care a adăugat că încrederea în Poliţia Română va fi întărită.

„Vom întări încrederea oamenilor în Poliţia Română făcând ceea ce trebuie să facem pentru ca din acest sistem să facă parte doar cei care îşi înţeleg şi onorează misiunea”, a scris Fifor, pe Facebook.

Mihai Fifor a mai meționat că şi-a început ziua alături de părinţii care îşi aşteptau copiii, în faţa Academiei de Poliţie, să finalizeze probele de admitere.

„Am vorbit despre multe lucruri cu ei. Le tremura din când în când vocea când vorbeau despre dorinţa copilului de a îmbrăca uniforma de poliţist. Dar erau mândri de alegerea copiilor lor. Le-am vorbit despre ce se întâmplă în aceste zile şi i-am rugat să aibă încredere.

MAI este acum un sistem în schimbare. Mândria pe care am văzut-o în ochii acestor oameni vreau să ajungem, cu toţii, să o vedem în ochii fiecărui agent de poliţie. Responsabilitatea. Hotărârea”, a completat ministrul interimar de Interne.