Evenimentul Zilei > Actualitate > Fermier mușcat de limbă de o viperă. A încercat să înghită șarpele ca să își impresioneze prietenii
Fermier mușcat de limbă de o viperă. A încercat să înghită șarpele ca să își impresioneze prietenii

Fermier mușcat de limbă de o viperă. A încercat să înghită șarpele ca să își impresioneze prietenii

Un fermier din Rusia a murit după ce a băgat o viperă în gură pentru a-și impresioneze colegii, iar aceasta l-a mușcat de limbă, provocându-i o puternică reacție alergică. Medicii nu au mai putut face nimic pentru înghițitorul de șerpi.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a băgat vipera în gură ca să îi impresioneze pe colegii lui cu care lucra pe un câmp de pepeni din zona Astrakhan, Rusia.

Acesta ar mai fi băgat de 2 ori vipera în gură, dar a treia încercare i-a fost fatală. Vipera l-a mușcat de limbă.

Deși șarpele este veninos, mușcătura lui nu este, de obicei letală pentru oameni.

Individul a fost transportat imediat la spitalul Kharabalinskiy însă a murit după câteva ore, după ce a suferit un șoc anafilactic. „Limba i se umflase atât de tare încât abia îi mai încăpea în gură”, au dezvățuit medicii, potrivit Antrakhan 24.

Astfel, în ciuda tuturor eforturilor depuse de doctori, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Localnicii obișnuiesc să încerce să înghită șerpi

Localnicii din regiunea Astrakhan obișnuiesc să încerce să înghită șerpi. „Viperele de stepă sunt veninoase, dar doar insectele se pot teme de ele. Pentru oameni, veninul lor nu este periculos”, au spus oamenii din zonă.

Conform poliției, în acea zonă, înghițirea de șerpi este un lucru foarte comun.

Bărbatul a murit din cauza șocului anafilactic, iar poliția le cere locuitorilor să nu mai încerce să înghită șerpi, pentru că își pot găsi sfârșitul

„Nu trebuie să mai încercați să înghițiți șerpi, sau să faceți alte experimente care vă pot face rău”, se arată în comunicatul poliției, potrivit The Daily Mail.