Evenimentul Zilei > Social > Fenomenul care face victime pe bandă rulantă în cluburile de noapte! Ce a pățit o tânără
Fenomenul care face victime pe bandă rulantă în cluburile de noapte! Ce a pățit o tânără

Fenomenul care face victime pe bandă rulantă în cluburile de noapte! Ce a pățit o tânără

Cluburile de noapte reprezintă teren de vânătoare pentru mulți dezaxați, în care tinerele domnișoare cad victime. Un exemplu în acest sens vine din Dublin, Irlanda.

Drogurile aruncate în paharele de băutură nu mai sunt doar un mit. În Irlanda de exemplu, în cluburile de noapte, este o practică des întâlnită. Gemma este una dintre tinerele care a fost la un pas de a suporta niște consecințe grave, dar a fost salvată de prieteni.

Mai precis, o fotografie realizată de unul dintre prietenii Gemmei a salvat-o pe tânără.

„Dansam cu prietenii, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos telefonul pentru a face niște poze. În timp ce prietena mea m-a fotografiat, a surprins unul dintre bărbații din club în timp ce încerca să-mi pună în pahar o pastilă în băutură. Prietenii mei au început să țipe la mine să nu mai beau din acel pahar, iar cei doi bărbați vizați au fugit rapid de lângă noi”, a declarat Gemma.

Cei care droghează femeile în cluburi acționează în mod aleatoriu.

„Nu am socializat vreodată cu acești bărbați. Erau niște străini, nu ne cunoaștem și nici măcar nu am încercat să stau de vorbă cu ei. Pur și simplu au venit în spatele meu și au făcut asta”, a completat Gemma.

Înainte cu doar două zile de acest accident, un alt membru al grupului de prieteni ai lui Gemma a pățit același lucru, doar că deznodământul a fost unul nefericit.

„În seara, de marți, prietena mea a pățit același lucru. Un drog i-a fost pus în băutură. Am dus-o rapid la spital, după ce s-a plâns că nu se simte bine. Asta este dovada că nu contează dacă dacă băutura este la tine în mână. Este foarte important ca ea să fie complet acoperită”, a dezvăluit tânăra, potrivit The Sun.