Femeile, mai uşuratice decât bărbaţii

Femeile, mai uşuratice decât bărbaţii

Femeile tinere au mai mulţi parteneri sexuali decât bărbaţii de aceeaşi vârstă, arată un studiu realizat şi publicat luni de revista britanică "More".

Sondajul, realizat pe 2.000 de subiecţi, a relevat că femeile cu vârsta medie de 21 de ani au avut nouă parteneri sexuali, faţă de numai şapte partenere pentru bărbaţi. Circa 25% dintre tinerele intervievate au făcut sex cu peste 10 persoane, comparativ cu 20% dintre băieţi.

Mai mult, jumătate dintre respondente au recunoscut că şi-au înşelat partenerii, doar un sfert declarând că au fost înşelate. Sondajul „More“ a apărut la exact o săptămână după publicarea unui studiu ştiinţific potrivit căruia Marea Britanie pe ansamblu ar fi una dintre „capitalele sexului ocazional“ ale lumii occidentale. Britanicii, sugera acel studiu, au faţă de aventurile pasagere atitudini mai liberale decât francezii, olandezii sau americanii. Doar 1% dintre tinerele intervievate de „More“ au spus că vor să se căsă- torească înainte de a face sex, majoritatea admiţând că şi-au pierdut virginitatea în jurul vârstei de 16 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News