Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeie înjunghiată brutal, în plină stradă de un puști de 19 ani!
Femeie înjunghiată brutal, în plină stradă de un puști de 19 ani!

Femeie înjunghiată brutal, în plină stradă de un puști de 19 ani!

O femeie de 41 de ani a fost înjunghiată pe stradă în timp ce se îndrepta spre casă.

O femeie de 41 de ani a fost înjunghiată pe stradă în localitatea Lăpuşul Românesc în timp ce se deplasa de la locul de muncă spre casă, victima fiind în stare gravă, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Romeo Tămăşan.

„Poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus efectuează cercetări şi investigaţii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale şi în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală. La finalizarea cercetărilor şi după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat Tămăşan.

Surse apropiate anchetei au precizat că agresorul este un tânăr în vârstă de 19 ani care a atacat-o pe femeie în timp ce aceasta se deplasa de la locul de muncă spre casă, aplicându-i şapte lovituri de cuţit.

Victima a fost transferată cu elicopterul SMURD de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare la o unitate medicală din Târgu Mureş, starea pacientei fiind gravă.

Femeie are doi copii şi lucrează la un magazin din satul Lăpuşul Românesc.

Crimă cutremurătoare la Suceava. L-a lovit cu ranga în cap până când nu a mai mișcat

Un caz șocant a avut loc la Suceava, unde patronul unui magazine și-a omorât un client din cauza datoriilor.

De 30 de ani încoace, de când mulți români și-au deschis fel de fel de magazinașe de cartier, unii patroni au dat diferite mărfuri pe datorie sau cum mai obișnuiesc câte unii, pe „caiet”.

Unii clienți sunt corecți iar patronii prind încredere că vor primi banii la timp. Alte persoane trag „țepe”, iar de aici izbucnesc de multe ori scandaluri și chiar violențe.

La fel s-a întâmplat șa Suceava, unde un patron nu a mai vrus sa-i dea pe datorie unui client „obișnuit”.

Clientul, ca să evite ca patronul să-l mai întrebe de datorie, care se făcuse destul de mare, și-a trimis copilul la magazin.

Patronul nu a vrut să-l primească în interior pentru că familia copilului nu-şi plătise datoriile, așa că tatăl a venit să-i ceară socoteală.

Discuțiile aprinse au degenerate repede în bătaie în toată regula. Astfel, se pare că patronul s-a înarmat cu un obiect contondent, respectiv cu o rangă, cu care a lovit victima puternic în partea stângă a capului. Aceasta a căzut inconştientă la pământ.

Speriat de ce făcuse, patronul a cerut ajutor la numărul de urgență 112. La scurt timp de la apelul telephonic au venit un echipaj de poliție și un echipaj medical.

În ciuda eforturilor medicilor sosiți la fața locului, aceștia nu au reușit să-i salveze viața.

Patronul magazinului a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, se află după gratii.

Cu câteva luni în urmă, tot la Suceava a mai avut loc o crimă. Un bărbat de 51 de ani a fost înjunghiat în repetate rânduri de un tânăr de 28 de ani.

Tânărul de 28 de ani era în proces de divorț cu soția sa. În seara crimei, bărbatul a vrut să vină în casa femeii pentru a-și vedea fiul. A orbit de furie când l-a văzut pe bărbatul de 51 de ani în casa femeii, potrivit realitatea.net

 

Sursa: Agerpres

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: