Evenimentul Zilei > Social > Din PAT, direct la SPITAL! O femeie din Botoșani a făcut AMOR până a ajuns pe masa de OPERAȚII!
Din PAT, direct la SPITAL! O femeie din Botoșani a făcut AMOR până a ajuns pe masa de OPERAȚII!

Din PAT, direct la SPITAL! O femeie din Botoșani a făcut AMOR până a ajuns pe masa de OPERAȚII!

O femeie de 40 de ani din Botoșani a ajuns de urgență la spital din cauza unei probleme mai puțin văzute de doctorii din România.

Ea se plângea de dureri abdominale puternice provocate de o partidă de amor mai puțin ofișnuită. Medicii au fost nevoiţi să o opereze pentru a afla motivul chinului prin care trecea.  

Cadrele medicale s-au chinuit câteva ore să afle ce a pățit femeia.  Pacienta s-a prezentat la spital puţin după miezul nopţii şi a spus că are dureri foarte mari în zona abdominală, dar şi în zona rinichilor, scrie Stiri.botosani.ro

În urma mai multor invertigații și analize, medicii nu au ajuns la concluzia că femeia din Botoșani nu avea nici o problemă clinică și oferea răspunsuri vagi atunci când era întrebată de ce crede că are acele dureri. 

Într-un final un chirurg a decis să o opereze gândidu-se că femeia ar avea o tumoră ascunsă, care nu putea fi observată la o examinare ecografică. La un moment dat, femeia a recunoscut rușinată adevărul. 

„A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD conform aceleași surse.