Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia care a împlinit 106 ani a dezvăluit care este secretul unei vieți lungi
Femeia care a împlinit 106 ani a dezvăluit care este secretul unei vieți lungi

Femeia care a împlinit 106 ani a dezvăluit care este secretul unei vieți lungi

Dorothy Nedd a împlinit 106 de ani săptămâna trecută. Secretul ei se pare că este mersul la biserică în fiecare duminică și savurarea unui Big Mac în drumul spre casă, de după slujbă. Aceasta spune că totul i se datorează iubirii ei față de Iisus și McDonald's.

„Mă simt bine”

Dorothy Nedd s-a născut în 1914 și a trăit ambele războaie mondiale, aterizarea pe Lună, acum numărându-se printre cei mai bătrâni oameni din prezent. Încă are grijă singură de ea, iar nepoata ei, Zulema, care locuiește cu ea în Philadelphia, Pennsylvania o mai ajută din când în când.

Într-un interviu recent, Zulema a spus că secretul lui Dorothy pentru o viață lungă a fost dragostea ei pentru Iisus și sandwich-urile Big Mac de la McDonald’s. „Bunica obișnuia să mă ducă la biserică, iar apoi, după biserică, mergeam la McDonald’s, unde bunica mea își cumpăra un Big Mac. De mult timp mânca Big Mac”.

Lui Dorothy i-a plăcut întotdeauna să aibă familia în preajma ei, având nouă strănepoți și un stră-strănepot, dar, din păcate, nu a reușit să-i vadă prea des în ultimii doi ani. Zulema a continuat: „Familia mea venea în fiecare vineri la mine, până când a început pandemia. Nu mai pot face asta, așa că folosim FaceTime. Tuturor le este dor de ea, însă nu doresc să o expună vreunui pericol”. Cu toate acestea, Dorothy își trăiește viața extrem de bine. „Mă simt bine”, a declarat Dorothy pentru FOX 29 News, spunând că singurul lucru pe care și l-a dorit de ziua ei a fost, cel puțin, încă un an de viață.

În paralel, pentru că viața este prea scurtă, un bărbat a refuzat un loc de muncă unde ar fi câștigat 200.000 de lire sterline pe an – pentru a-și putea urma visele. James Kerslake, în vârstă de 42 de ani, a știut întotdeauna că vrea să-și înființeze propria afacere, dar a ajuns să lucreze în finanțe. Ulterior, a plecat în vacanță în Ibiza și și-a dat seama că a renunțat la obiectivele sale, așa că a decis să renunțe la cariera sa și să-și înființeze propria afacere cu cocktailuri. În prezent, afacerea sa a crescut, iar James spune că nu va regreta niciodată că a renunțat la cariera sa, potrivit Mirror.co.uk