Un juriu special, condus de actriţa de la Hollywood, Florina Kendrick, şi vicepreşedinţii Cristian Ţopescu şi actorul Daniel Ganea, împreună cu presa de specialitate, au nominalizat peste 100 de femei active din România, la cea de a 14-a ediţie a Galei "Femei de Succes", eveniment de calibru organizat anual de Professional Celebrity, Clubul Celebrităţilor şi Succesful Women Magazine, sub coordonarea Mihaelei Şerban, profesor, moderator, scenarist şi realizator de televiziune. 
De-a lungul timpului, peste 800 de femei de succes din toate domeniile au fost premiate în acest format original, ca urmare a muncii asidue depuse de iniţiatoarea acestui proiect, Mihaela Şerban, care a realizat de asemenea formatele tv pentru alte programe dedicate carierei şi succesului, precum "Gala Celebrităţile Anului", emisiunile "Femei de Succes" şi "Calea spre reuşită".
Peste 1500 de personalităţi din toate domeniile au fost aduse în atenţia publicului în cadrul acestor gale, în care pe primul loc este pusă cariera oamenilor de succes din ţara noastră dar şi a românilor de peste hotare. 
În acest an, printre laureatele galei s-au aflat Loredana Dinu, Irina Deleanu, Oana Turcu, Gabriela Cristea, Florentina Fântânaru, Tamara Buciuceanu Botez, Ionela Balaş, Oana Alexandru (Prima TV), Elena Kovacs (Auto Schunn România), Mioara Roman sau Margareta Pâslaru, Pentru Loredana Dinu, sfârşitul acestui an a însemnat o adevărată colecţie de distincţii, ea fiind premiată, de asemenea, în cadrul galei iClara Media Awards dar şi de clubul Dinamo, care a declarat-o sportiva anului 2016.
"Pentru mine, această distincţie, primită în cadrul Galei Femei de Succes 2016, reprezintă încununarea unui an profesional foarte activ. Este un prilej de bucurie şi satisfacţie profesională. Mulţumesc echipei mele şi preşedintelui companiei, domnul Juergen Schunn, pentru faptul că reuşim împreună să construim noi orizonturi în industria auto. Mulţumiri speciale organizatoarei Mihaela Şerban pentru acest proiect minunat, "Gala Femei de Succes", unde sunt onorate succesul şi performanţa la adevărata lor valoare", a arătat Elena Kovacs, manager general din 1993 al uneia dintre cele mai puternice companii auto din România,