Evenimentul Zilei > Actualitate > FCSB și Astra Giurgiu sunt anchetate de FRF, după meciul dubios din paly-off
FCSB și Astra Giurgiu sunt anchetate de FRF, după meciul dubios din paly-off

FCSB și Astra Giurgiu sunt anchetate de FRF, după meciul dubios din paly-off

FCSB și Astra Giurgiu sunt anchetate de Federația Română de Fotbal, după ce „roș-albaștrii” s-au impus cu scorul de 2-0, în etapa a 2-a a play-off-ului.

Victoria obținută de FCSB pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0, a ridicat multe semne de întrebare, iar Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a început o anchetă, fiind sesizată de CS „U” Craiova. Subiectul este reprezentat de mai multe împrumuturi pe care Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, i le-a acordat lui Ioan Niculae, patronul Astrei. Afacerile dintre cei doi oameni de afaceri au fost dezvăluite de „Gazeta Sporturilor”.

„Considerăm că existența unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiției, așa cum sunt acestea definite prin Statutele și Regulamentele Federației Române de Fotbal. Este de notorietate și de necontestat că George Becali e principalul finanțator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit și finanțator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziție de incompatibilitate, el fiind în măsură să influențeze deciziile ambelor cluburi", au scris oficialii de la CS „U” Craiova în scrisoarea înaintată către FRF.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: