Evenimentul Zilei > Sport > Fata lui Ilie Balaci, dezvăluiri cutremurătoare! „Eu nu pot, îmi e foarte greu”
Fata lui Ilie Balaci, dezvăluiri cutremurătoare! „Eu nu pot, îmi e foarte greu”

Fata lui Ilie Balaci, dezvăluiri cutremurătoare! „Eu nu pot, îmi e foarte greu”

Fata lui Ilie Balaci nu și-a revenit nici după un an de la moartea tatălui ei, aceasta uitându-se doar la fotografii în care apare marele fotbalist

Mesaj emoționant în memoria marelui fotbalist Ilie Balaci, „Minunea blondă” a fotbalului românesc! Cea care a făcut acest lucru este Lorena Balaci, care a mărturisit că urmărește cu greu imagini video cu tatăl său, chiar dacă a trecut un an de când acesta a murit, scrie cancan.ro.

Într-o intervenție la Digi Sport, Lorena Balaci a dezvăluit că nu a reușit să se uite la fotografii cu tatăl ei decât după trei luni de la dispariția acestuia. Fata marelui fotbalist a mai mărturisit că nu a avut puterea să vizioneze imagini video cu tatăl ei decât acum, în timp ce sora ei face acest lucru deoarece așa îi trece dorul .

.„La poze cu tata m-am uitat după trei luni de la moartea lui. La video nu m-am uitat. Acum e prima dată când o fac. Sora mea se uită. Spune că așa îi trece dorul. Eu nu pot, îmi e foarte greu să-l aud vorbind”, a mărturisit  Lorena Balaci la DigiSport, după ce a văzut în direct mai multe interviuri acordate de Ilie Balaci.

În urmă cu jumătate de an, Lorena Balaci a postat, un mesaj cutremurător, pe o rețea de socializare .

„Priveşte-mă, tată, am ajuns acea femeie care visam amândoi că voi fi. Sper că eşti mândru de mine şi mai sper că ai să mă ierţi că nu te-am ascultat atunci când îmi spuneai că nu oricine îmi merită iubirea”, a scris ea

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: