Poveste fascinantă: Un FAN al celebrei trupe Foo Fighters şi-a ÎMPLINIT VISUL

Poveste fascinantă: Un FAN al celebrei trupe Foo Fighters şi-a ÎMPLINIT VISUL

Un fan al celebrei trupe Foo Fighters a fost aruncat pe scenă pentru a cânta cu idolii săi fiind aplaudat în picioare de către publicul din sală.

În timpul unui concert la Brisbane, un tânăr de 22 de eni, Joey McClennan s-a dat în spectacol realizându-şi visul vieţii. Să mergi la concertul propriului grup preferat şi să te trezeşti catapultat pe scenă pentru a cânta împreună cu bandul în faţa a circa 50.000 de persoane, este deja extraordinar.

Este povestea lui Joey McClennan, care şi-a realizat visul culegând ovaţiile îndelungi ale publicului în timpul evoluţiei muzicale a trupei Foo Fighters, la Brisbane, în Australia.

Cum s-a întâmplat

Ne puteți urmări și pe Google News

Tânărul s-a prezentat la eveniment cu o pancartă în care ruga trupa să-l ajute să urce pe scenă, iar frontmanul, Dave Grohl, n-a ezitat să fie de acord cu cererea sa. O dată alături de artist, Joey s-a emoţionat iniţial dar şi-a revenit încet... apoi s-a dat  în spectacol cu o magnifică versiune a piesei ''Monkey Wrench'', chiar luând chitara lui Grohl. Inevitabil, au pornit aclamaţiile nesfâşţite ale publicului, atât amuzat cât şi surprins de showul rock starului în devenire, care nu era decât un simplu fan, dar cu talente ascunse, notează TG24.