Evenimentul Zilei > Monden > Familia Regală va avea doar „doar opt membri activi”. Prințului Charles vrea o monarhie „suplă”, Ce se va întâmpla cu ceilalți regali
Familia Regală va avea doar „doar opt membri activi”. Prințului Charles vrea o monarhie „suplă”, Ce se va întâmpla cu ceilalți regali

Familia Regală va avea doar „doar opt membri activi”. Prințului Charles vrea o monarhie „suplă”, Ce se va întâmpla cu ceilalți regali

Familia Regală britanică ar putea fi redusă la „doar opt membri activi”, conform planurilor Prințului Charles. Oricum deja i-au pierdut pe Harry, Meghan Markle şi prințul Andrew. Acum urmează să vedem cine vor fi cei opt regali care vor beneficia în continuare de privilegiile de la Palat.

Despre intențiile Prințului de Wales, în vârstă de 73 de ani, s-a scris cu mult timp în urmă că ar vrea să facă mai „suplă” monarhia. Iar expertul regal Kinsey Schofield a spus că „Firma” va rămâne cu mult mai puțini membri.

Schofield este convinsă că „Charles, Camilla, prințul William, Kate, prințesa Anna, prințul Edward și Sophie vor forma echipa regală. În timp ce toți aceștia vor fi reprezentanții Coroanei, cred că Charles va încerca să atragă atenția la el însuși, Camilla și familia Cambridge ca viitor al monarhiei.”

Moștenitorul tronului a preluat multe îndatoriri ale Reginei Elisabeta a II-a

În prezent, moștenitorul tronului Charles și alți membri ai familiei preiau din îndatoririle monarhului de 96 de ani, în timp ce Familia Regală a pierdut deja pe membrii activi Andrew, prințul Harry și Meghan Markle.

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la atribuțiile regale pentru o nouă viață liberă în SUA. Între timp, ducele de York se gândește la o revenire în cadrul casei regale ca membru activ.

Cu toate acestea, se spune că Charles și William au cerut reginei să-l împiedice pe Andrew să apară în public pentru Ziua Jartierei la începutul acestei luni. Ocazie care a scos la iveală problema familiei regale cu privire la rolul formal, dacă este cazul, pe care îl va juca după ce reputația sa a fost grav afectată de implicarea sa într-un caz civil de abuz. Dar Andrew a negat întotdeauna acuzațiile și a declarat că înțelegerea financiară care a pus capăt cazului nu a reprezentat o recunoaștere a vinovăției din partea lui.

Prințul William este de acord cu o monarhie „suplă”

O sursă a declarat pentru Daily Mail: „El este foarte apropiat de verișoarele Beatrice și Eugenie, dar acestea au familii și cariere, ceea ce el crede că este un lucru foarte bun.

Mai mult, se vorbeşte că ducele de Cambridge este împotriva reluării îndatoririlor regale de către unchiul său. O sursă a declarat: „Are o opinie bine conturată despre ducele de York și crede cu tărie că revenirea la un rol public ar fi foarte periculoasă pentru instituție.

Ar fi întrerupt cu el de mult timp dacă ar fi depins de el. Înțelege că situația este complicată când este vorba de o relație între mamă și fiu, dar cred sincer că dorește să-l vadă dispărut din ochii publicului”, relatează Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: