Evenimentul Zilei > Actualitate > Făceau dragoste fără să se ATINGĂ? Secretele vieţii AMOROASE a lui Hitler | VIDEO
Făceau dragoste fără să se ATINGĂ? Secretele vieţii AMOROASE a lui Hitler | VIDEO

Făceau dragoste fără să se ATINGĂ? Secretele vieţii AMOROASE a lui Hitler | VIDEO

Scriitorul Martin Amis susţine că liderul nazist era asexual şi obsedat de igienă.

Amis a făcut dezvăluiri şocante legate de viaţa sexuală a lui Hitler cu Eva Braun. "Hitler şi Eva Braun făceau sex fără să se atingă unul pe celălalt şi fără a-şi da hainele jos" pentru că liderul nazist era fanatic în ceea ce priveşte igiena, scrie Amis, citat de către Daily Mail.

Normal, asexual sau pervers?

Autorul unor romane de real succes (“The Rachel Papers”, “Dead Babies”, “Money”, “London Fields” sau “House of Meetings”) Martin Amis il creioneaza pe Adolf Hitler drept un “asexuat pervers”. Considerat de multi critici drept una dintre cele mai influente si mai inovatoare voci ale literaturii britanice moderne, Amis nu crede nici el in teoria potrivit căreia Hitler a avut o viaţă sexuală normală: “Sunt trei curente în ceea ce-l priveşte. Unul vizează o viaţă sexuală normală, altul vorbeşte despre asexualitatea lui, iar al treilea se referă la o viaţă sexuală bazată pe perversiuni. Eu cred că Hitler şi Eva Braun făceau sex fără a se atinge reciproc. Eva era ţinută la o lungime de braţ distanţă, iar el atingea orgasmul doar uitându-se la ea cum îşi ridica fusta”, a afirmat Martin Amis, în cadrul unui simpozion literar găzduit în Marea Britanie.

" Dacă despre alţi dictatori se ştie că erau obsedaţi sexual şi luau parte la tot felul de orgii, despre viaţa sexuală a lui Hitler nu se ştiu foarte multe, dar cu siguranţă că era asexual şi nu-şi dădea hainele jos decât în faţa doctorului său. Chiar şi atunci era de-a dreptul fanatic în ceea ce priveşte igiena", mai spune Amis.
În cartea sa „Zone of Interest”, Amis descrie şi ororile la care erau supuşi evrei în lagăre. Un lucru extrem de ciudat, pe care susţine că l-a descoperit în timpul cercetărilor sale, este faptul că naziştii îşi ţineau nevestele şi copiii alături de ei, în lagăre.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: