Evenimentul Zilei > Social > Fabulos! A apărut Târgul de…BUCURII. Are loc sâmbătă în București
Fabulos! A apărut Târgul de…BUCURII. Are loc sâmbătă în București

Fabulos! A apărut Târgul de…BUCURII. Are loc sâmbătă în București

E hotărât lucru că anul acesta înlocuim ”goana după cadouri” cu goana după fapte bune, la Târgul de Bucurii, într-o atmosferă de poveste - care ne dă de veste că sărbătorile înseamnă în primul rând căldură sufletească.

Sâmbătă 19 decembrie, între orele 11:00 – 18:00, la Ceainăria Green Tea din București, Camelia Căpitanu organizează un târg special de cadouri pentru sărbători.

Târgul de Bucurii este ocazia perfectă pentru alegerea cadourilor într-o atmosferă relaxată, cu grijă pentru tine, cel ce vrei să dăruiești, cu multe idei de cadouri pentru oamenii pe care îi îndrăgești și cu o ocazie minunată de a fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru mai mulți copii care mai mult au suferit, decât au copilărit.

Ce veți găsi la Târgul de Bucurii:

* Haine și accesorii Mischa – cu reduceri mari și foarte mari

* Decorațiuni hand made pentru Sărbători – realizate de artiști & designeri BlumBox

* Brazi stilizați pentru Crăciun – realizați din materiale naturale

* Ceaiuri aromate și accesorii de la Green Tea & turtă dulce – care ne va îndulci cu o faptă bună

* Clătite Caritabile făcute de Capitan in Bucatarie – cu gust de fapte bune: fondurile

strânse din vânzarea clătitelor vor fi bucuria copiilor de Crăciun. Tu savurezi o clătită – și astfel donezi copiilor bucurie.

* Colțul Caritabil – produse sunt donate de cei care expun la târg, iar un cadou ales de aici înseamnă o donație pentru copii. 

Camelia Căpitanu: ”Fondurile strânse din vânzarea clătitelor și a produselor donate sunt în beneficiul mai multor copii care provin din medii defavorizate, familii foarte sărace sau care cresc fara parinti. Vrem să strângem bani care să ne

ajute să ducem copiii într-o excursie la începutul lunii ianuarie – destinația fiind Bucovina, pentru ca ei să poată descoperi valorile autentice românești. Acesta ar fi darul pentru ei de Crăciun. Îi cunosc pe acești copii de mai bine de 3 luni, de când organizez în mod voluntar activități care să îi ajute în creșterea și dezvoltarea lor, și de asta știu cât de mult ar conta pentru ei să aibă șansa de a trăi o astfel de experiență, pe care o vor păstra mereu vie în sufletul lor.

Prima ediție aTârgului de Bucurii a fost foarte apreciată și de aceea s-a organizat și ediția a doua, iar inițiativa ”Clătitelor Caritabile” lansată de Camelia Căpitanu este susținută de numeroase persoane publice, printre care Andreea Marin, Gianina Corondan sau Aexandra Ușurelu.

Sunteți așteptați cu drag la Târgul de Bucurii – sâmbătă, 19 decembrie, de la 11.00 –18.00 la Ceainăria Green Tea.

Persoanele interesate sunt invitate să confirme participarea și pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/753519764754825