Evenimentul Zilei > Actualitate > Update. Explozie puternică în Capitală. Un mort și trei răniți
Update. Explozie puternică în Capitală. Un mort și trei răniți

Update. Explozie puternică în Capitală. Un mort și trei răniți

O explozie puternică s-a produs vineri dimineața la o fabrică de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din București, în cartierul Militari, sectorul 6.

Update:

„Explozia a dus la decesul unei persoane, o persoană este cu arsuri foarte grave, de peste 90% pe suprafața corporală și alte două persoane, cu arsuri mai ușoare, din primele informații. Cei răniți au fost transportați la spital și forțele de intervenție încă continuă acolo acțiunea până finalizează și reușesc stabilizarea zonei și va începe sigur și o anchetă, ca să afle ce s-a întâmplat. Persoana care este rănită mai grav, din ce am înțeles, a fost transportată la Spitalul Floreasca, nu pot să vă spun celelalte două persoane”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Raed Arafat a precizat că răniții trebiie stabilizați în primă instanță, iar, după aceea, se va stabili unde vor fi transportați.

„O să vedem dacă sunt locuri în spitale, pentru că trebuie stabilizați și investigați. Este vorba de o explozie, nu este vorba de o arsură simplă. La o explozie, nu vorbim numai de arsuri , vorbim și de posibile leziuni interne, deci colegii de la spital prima dată trebuie să excludă și alte probleme care pot necesita o intervenție chirurgicală și, după asta, o să vedem care este situația locurile pentru arși. În acest moment, nu am informații dacă sunt sau nu sunt locuri, dar pot să vă spun că persoana respectivă este sub îngrijirea colegilor de la Spitalul Floreasca”, a completat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.


Stirea inițială:

O persoană a murit și trei au fost rănite, potrivit primelor informații. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Potrivit secretarului de stat Raef Arafat, o persoană are arsuri grave, pe 90% din corp, iar alte două persoane au arsuri mai uşoare. Persoana rănită grav a fost transportată la spitalul Floreasca, anunță Antena3.

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la o fabrică de prefabricate situată pe bulevardul Preciziei din Sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia a murit o femeie, iar alte trei persoane prezintă arsuri.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: