Explozie. Deflagrația s-a produs în jurul orei 23. Potrivit primelor informații oficiale, trei persoane, printre care și un minor, au decedat. Alte cinci persoane au fost transportate de urgență la spital cu răni minore.

În urma ședinței comisiei pentru situații excepționale s-a constatat că în urma exploziei trei persoane au decedat. O femeie și un minor care la moment încă se află sub dărâmături. A treia victimă este un bărbat ce a decedat la Spitalul de Urgență. De asemenea, prima ipoteză a izbucnirii deflagrației este o butelie de gaz, întrucât clădirea nu era conectată la rețeaua de gaze.

Şeful Inspectoratului General Situaţii de Urgenţă, Mihail Harabagiu, a menţionat în cadrul şedinţei că explozia a afectat apartamentele de la etajele 14-18 din scara şase a blocului. Cauzele incidentului se stabilesc.

Trei persoane au decedat în urma exploziei, printre care și un copil. Un bărbat de 77 de ani a murit la Spitalul de Urgență, iar corpurile neînsuflețite ale minorului și a unei femei sunt încă sub dărâmături. Informația a fost confirmată de autorități în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale. Potrivit oficialilor, responsabilii vor întreprinde toate măsurile pentru a elimina pericolul prăbușirii pereților și tavanelor, scrie Timpul.md

Te-ar putea interesa și: