Evenimentul Zilei > Actualitate > EXPLOZIE într-un bloc din Năbodari, în urma unei acumulări de gaze: Un bărbat a fost rănit grav
EXPLOZIE într-un bloc din Năbodari, în urma unei acumulări de gaze: Un bărbat a fost rănit grav

EXPLOZIE într-un bloc din Năbodari, în urma unei acumulări de gaze: Un bărbat a fost rănit grav

Un bărbat a fost grav rănit în urma unei explozii produse la Năvodari, în garsoniera în care acesta locuieşte. Deflagraţia s-a produs în urma unor acumulări de gaze de la o butelie.

Echipajul de pompieri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea deplasat la faţa locului a scos victima din casă, un bărbat în jur de 40 de ani care locuia singur, acesta fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa, relatează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor ISU, explozia nu a fost urmată de incendiu. Suflul deflagraţiei a distrus garsoniera aproape în totalitate şi au fost avariate şi locuinţele învecinate.

Din primele cercetări efectuate de pompieri a reieşit că explozia s-a produs în urma acumulărilor de gaze formate în garsonieră, gaze ieşite dintr-o butelie care avea montat un furtun defect.

O echipă a Inspectoratului de Stat în Construcţii verifică dacă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului cu patru etaje unde s-a produs explozia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: