EXPLOZIE într-o uzină CHIMICĂ din Japonia. Cel puțin 5 morți și 12 răniți

EXPLOZIE într-o uzină CHIMICĂ din Japonia. Cel puțin 5 morți și 12 răniți

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi 12 au fost rănite, dintre care nouă uşor, într-o explozie produsă azi la o uzină chimică a grupului Mitsubishi Materials din Japonia, relatează AFP.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din prefectura Mie, din centrul Japoniei a precizat că deflagrația a fost provocată de o reacţie chimică în uzină. Accidentul s-a produs în oraşul Yokkaichi. "A fost o explozie provocată de o reacţie chimică în uzină", a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din prefectura Mie, unde s-a produs accidentul. "Se pare că mai multe persoane au fost ucise sau rănite", a adăugat oficialul. Uzina este specializată în componente utilizate pentru a fabrica panouri solare şi piese detaşate pentru automobil şi produce, între altele, materiale cu siliciu, potrivit Agerpres. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Ion Iliescu îl contrazice FLAGRANT pe Victor Ponta: CONDAMNAREA lui Năstase NU are LEGĂTURĂ cu POLITICA
  • Mama eroină, care a demascat-o pe învățătoarea șpăgără, rupe tăcerea: „Sunt dascăli care primesc porci, diamante sau mașini”
  • Oficial de la Londra: Românii și bulgarii ar putea face mai mult decât nativii britanici pentru țara noastră

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • O actriţă SEXY a avut o CURIOZITATE care a ŞOCAT-O. A făcut un LUCRU pe care îl va regreta toată VIAŢA / GALERIE FOTO hot
  • SOȚII DE DICTATOR. Cine sunt femeile căsătorite cu cei mai mari despoți din lume
  • "OZN-ul" de piatră din Bulgaria. Cum arată "catedrala comunismului"

Ne puteți urmări și pe Google News