Evenimentul Zilei > Actualitate > Explicaţiile de tot râsul ale moderatorului care a făcut cea mai mare gafă din istoria televiziunii româneşti | VIDEO
Explicaţiile de tot râsul ale moderatorului care a făcut cea mai mare gafă din istoria televiziunii româneşti | VIDEO

Explicaţiile de tot râsul ale moderatorului care a făcut cea mai mare gafă din istoria televiziunii româneşti | VIDEO

După ce o zi întreagă toate televiziunile au difuzat imaginile în care prezentatorul TV Liviu Dumitraşcu a greşit numele şi funcţia invitatului său, fiind nevoit să îşi modifice parcursul întregii emisiuni, apar şi primele sale explicaţii, pline de umor, cu motivul din care s-a produs monumentala gafă.

Contactat de EVZ, Liviu Dumitraşcu a dat primele explicaţii în legătură cu epocala gafă televizată din cadrul emisiunii sale de la Speranţa TV. Cu toate că s-a făcut de râs, el acceptă cu demnitate criticile aduse şi îşi asumă greşeala: “A fost o problemă de bucătărie internă, pe care mi-o asum în numele întregii echipe".
Explicaţia sa însă nu se opreşte aici. El pare a se considera un fel de Mântuitor al televiziunilor româneşti, susţinând că “oricum în ajunul Paştilor, trebuie adusă o jertfă…".
Realizatorul TV, care a reuşit să îşi păstreze totuşi umorul şi după epocala gafă, nu a dorit să facă şi alte comentarii în legătură cu incidentul din emisiunea sa.
Ieri a început să circule pe internet filmarea cu prezentatorul Liviu Dumitraşcu, care în cadrul emisiunii sale, după o introducere “ca la carte" despre subiectul zilei, care ar fi trebuit să fie despre consumul de droguri uşoare, şi-a dat seama că are în faţa un medic veterinar şi nu un psiholog aşa cum credea iniţial.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/zNwbmQFTYPc" frameborder="0" height="360" width="480"></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.