Evenimentul Zilei > Actualitate > EXPLICAȚIE: „Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație”
EXPLICAȚIE: „Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație”

EXPLICAȚIE: „Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație”

Anamaria Prodan a explicat de ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a reușit să păstreze relații foarte bune cu jucătorii echipelor pe care le-a antrenat.

Anamaria Prodan a declarat că, împreună cu Laurențiu Reghecampf, a reușit să formeze relații trainice de prietenie cu jucătorii echipelor pe care le-a pregătit soțul ei. Impresara crede că petrecerile la grătar erau cheia succesului.

„Toate ziarele bubuiau atunci: "Steaua s-a reunit la Snagov! Grătare peste grătare!". Da! Pentru că asta a fost cheia succesului. Jucătorii care intră pe teren și au probleme acasă cu soția, cu mama, cu cățelul, cu purcelul, cu copilul, ei nu vor da randament! Trebuie să fie cineva, cum am fost eu, care să adune familia. Vorbeam între noi toate problemele și eu știam tot. Că ăla s-a certat cu nevasta, că ăla își operează mama. Eu rezolvam absolut tot și cu doctori, cu amante sau cu prietene și iubite. Jucătorii nu mai aveau nicio grijă, iar când intrau pe teren se gândeau doar la fotbal. Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, și spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe. Relațiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viață. Încă își fac vacanțele cu noi! N-ar trebui să spun ce o să spun acum fiindcă poate le fac probleme. Toate soțiile și iubitele fotbaliștilor spun că de când am plecat noi s-a ales praful! Dacă echipa pleca în Europa, familiile jucătorilor aveau totul asigurat, cazare, mâncare, totul alături de echipă. Era un program stabilit cu patronul, iar la Steaua nu se întâmplase niciodată așa ceva. Și nici în fotbalul românesc. Vă aduceți aminte că domnul Iordănescu dădea femeile jos din avion de parcă eram la Mecca și le trimitea la cratiță? D-asta noi n-am evoluat deloc”, a spus Anamaria Prodan pentru „Gazeta Sporturilor”.