Evenimentul Zilei > International > Exerciții militare de amploare în Rusia. Vladimir Putin a coordonat întreaga operaţiune
Exerciții militare de amploare în Rusia. Vladimir Putin a coordonat întreaga operaţiune

Exerciții militare de amploare în Rusia. Vladimir Putin a coordonat întreaga operaţiune

Forțele Nucleare Strategice rusești au efectuat joi exerciții militare la ordinul președintelui rus, comandantului suprem Vladimir Putin.
"Rachetele balistice au fost trase direct din submarine, împreună cu lansările de croaziere și rachete de aeronave din avioanel, inclusiv aeronave cu rază lungă de acțiune, care au decolat de la aerodromurile Engels, Ukrainka și Shaikovka" se arată în declarație ministerului Apărării, potrivit www.tass.com

Potrivit sursei citate,  sistemul de avertizare din Rusia a detectat toate lansările de rachete balistice din submarine, iar datele privind lansările au fost transmise posturilor de comandă.
"Rachetele balistice au fost trase direct din submarine.  Aeronavele militare au decolat de la aerodromurile Engels, Ukrainka și Shaikovka.Sistemul unificat al spațiului și stațiile radar de la sol au detectat în timp util toate lansările de rachete balistice din submarine", a afirmat ministerul. 
 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.