Trei interlopi din Buhuşi, judeţul Bacău, sunt în spatele unei crime odioase. Un bărbat de 38 de ani a murit după bestiile l-au bătut crunt şi l-au lăsat în stradă pentru a fi călcat de maşini şi pentru a-şi ascunde fapta.

Conform stirileprotv.ro, trupul victimei a fost lovit de un camion, dar adevărul a ieşit rapid la suprafaţă. Cei trei suspecţi au fost duşi la audieri.

"L-au atacat în gaşcă, ca lupii. L-au prins beat şi l-au bătut şi l-au omorât. L-au dus în stradă să spună că l-a călcat TIR-ul. Era un băiat bun de treaba şi respectuos. Au ieşit nişte discuţii la un pahar. L-au bătut şi l-au scos în stradă mort şi după aia a trecut un TIR peste el. L-au lăsat în stradă intenţionat ca să se creadă că e un accident de circulaţie”, a declarat un vecin despre cel decedat.

Deşi la început, poliţiştii au crezut că este vorba de un accident, după ce au verificat camerele de supraveghere, şi-au dat seama că este vorba de o crimă. Suspecţii în vârstă de 20, 32 şi 37 de ani au antecedente penale.

"3 copii avem şi am rămas singuri. Vreau să se facă dreptate şi să plătească cei care mi-au omorât soţul”, a precizat soţia defunctului.

"Băieţii ăştia au terorizat oraşul cu săbii şi pistoale. Au deja 5, 6 dosare pe rol şi nu ştiu de ce i-a lăsat pe liber Poliţia", a completat un apropiat al familiei.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se văd cei trei bărbaţi care lovesc cu sălbăticie victima, apoi o abandonează. Poliţiştii au percheziţionat maşina suspecţilor unde şi au găsit topoare, cuţite, bâte de baseball şi bare metalice.